Вебінар «Фандрейзинг та гранти VS наслідки пандемії»

int 5З 22 по 25 червня триває серія вебінарів, присвячених фандрейзингу та грантам. Заходи реалізуються Запорізькою торгово-промисловою палатою за проєктом «Антикризова платформа «Єднаємо бізнес Запорізького регіону – перемагаємо кризу разом!» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.
Тривалість кожного вебінару: 1 година 30 хвилин. Початок об 11.00.

Спікерка - Світлана Олєйнікова, генеральний директор “Synergy Development Consulting”.

Питання «Фандрейзинг та гранти проти наслідків пандемії» розглянемо у таких аспектах:
1. Нові проблеми та виклики. Аналіз ситуації та план дій.
2. Нові грантові можливості для балансу та розвитку.
3. Міжнародне партнерство задля досягнення цілей та отримання ресурсів по вирішенню проблем.
4. Донори і ефективна робота з ними.
Знайомтеся зі спікеркою:
Світлана Олєйнікова займається розробкою та впровадженням бізнес-стратегій, які несуть позитивний соціальний вплив, та надає широкий спектр послуг для багатьох зацікавлених сторін, зокрема, міжнародних організацій, неурядових організацій, об'єднаних територіальних громад і соціального бізнесу. Досвідчена тренерка і коучиня: більш як 400 проведених освітніх заходів, фасилітацій та модерацій.
Пані Олєйнікова має великий досвід у розробці та реалізації проєктів за донорського сприяння USAID, Посольства США в Україні, World Bank, UNHCR, Canadian Local Initiatives Support Fund, DANIDA, UNDP, ECHO та ін. Як наслідок, близько 10 000 представників неприбуткових організацій, бізнесу, органів державної влади і територіальних громад стали безпосередніми чи опосередкованими бенефіціарами цих проектів й підвищили свої компетенції в тих чи інших темах.

Участь у вебінарах безкоштовна.

Реєстрація обов’язкова за посиланням: https://forms.gle/Zt1twH8gKg5sToim7

Телефони для довідок: +380 (61) 233 -11-72, моб.: +380 (50) 484 1197

Запорізька торгово-промислова палата разом з провідними українськими експертами підготувала серію безкоштовних навчально-консультаційних заходів для бізнесу, що реалізується за проєктом «Антикризова платформа «Єднаємо бізнес Запорізького регіону – перемагаємо кризу разом!» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру та за фінансової підтримки Європейського Союзу.
Програми вебінарів розраховані на представників мікро-, малого та середнього бізнесу Запорізької області, органи місцевого самоврядування, що працюють з бізнесом, громадські організації.
Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).
Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32