ЗАСВІДЧЕННЯ ФОРС-МАЖОРНИХ ОБСТАВИН

Форс мажорЗапорізька торгово-промислова палата інформує, що у відповідності до ст. 14-1 Закону України «Про торгово-промислові палати в Україні» Торгово-промислова палата України та уповноважені нею регіональні торгово-промислові палати засвідчують форс-мажорні обставини та видають сертифікат про такі обставини.

Здійснюючи свою господарську діяльність суб’єкти підприємництва укладають договори (контракти) та сподіваються на добросовісне виконання договірних зобов’язань як зі своєї сторони, так й зі сторони свого контрагента. Але іноді складаються обставини, що перебувають поза контролем сторін, які впливають на можливість виконання договірних зобов’язань. Такі ситуації можуть призвести до накладення штрафних санкцій, передбачених договором або нормативно-правовими актами (у випадку порушень виконання зовнішньоекономічних контрактів).

У випадку, якщо Ваше підприємство опинилося в такій ситуації для уникнення штрафних санкцій або інших видів відповідальності, пропонуємо Вам звернутися до Запорізької ТПП та скористатися можливістю отримати сертифікат про форс-мажорні обставини.

Контакти для довідок: +38(095)234-85-00 +38(050)484-95-10 Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32