ОПИТУВАННЯ ЩОДО ВИЗНАЧЕННЯ ПРІОРИТЕТНИХ ЗАХОДІВ ІЗ ПОДОЛАННЯ ВИКЛИКІВ ДЛЯ БІЗНЕСУ І ПОКРАЩЕННЯ БІЗНЕС-КЛІМАТУ В УКРАЇНІ

Відповідаючи на економічні виклики, що стоять перед урядом, аналітичні центри (Advanter, Український інститут майбутнього й інші), за підтримки бізнес-спільнот (CEO Club, бізнес-школи МІМ-Київ, ТПП України, Board, Prizma Club, CFO й інших), знову звертаються до бізнес-спільноти із проханням. Необхідна допомога у підготовці пропозицій до уряду та Верховної Ради щодо визначення пріоритетних заходів із подолання викликів для бізнесу і покращення бізнес-клімату в Україні. Наразі розпочинається друга хвиля опитування, дані якого будуть покладені в основу подальших пропозицій.

Долучитися до другої хвилі опитування можна тут.

Нагадаємо, місяць тому штаб аналітичних центрів, який працює з Кабінетом Міністрів та Офісом Президента  з метою визначення пріоритетних заходів із подолання викликів для бізнесу і покращення бізнес-клімату в Україні, звернувся до ТПП України  з пропозицією долучитися до опитування, дослідження бізнесу.

Завдяки участі бізнесу, у тому числі членів ТПП, було сформовано декілька пакетів пропозицій зазначеного штабу.

Із результатами першої хвилі дослідження, проведеного аналітичним центром Advanter за підтримки ТПП України та багатьох інших бізнес-спільнот, можна ознайомитися тут.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32