ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ З ПОСЛОМ КУБИ В УКРАЇНІ ПАНІ НАТАЧЕЮ ДІАС АГІЛЕРОЮ

Куба30 квітня 2020 року об 11:00 відбудеться Онлайн-зустріч з Послом Куби в Україні пані Натачею Діас Агілерою.

За результатами проведення онлайн-зустрічі ви отримаєте інформацію, що надасть нові можливості для подальшого втілення заходів з диверсифікації українського експорту та матеріали щодо практичної допомоги малому і середньому бізнесу під час здійснення експортно-імпортних операцій.

Торгово-промислова палата України продовжує працювати над перспективами посилення співпраці з Республікою Куба.

Маючи спільні соціальні, культурні й історичні процеси, нашим країнам варто налагоджувати тісні стосунки, співпрацю, і ТПП України гарантує свою підтримку.

Серед найбільших інтересів України у двосторонніх відносинах з Кубою в економічній сфері та головними напрямками співпраці , які можуть представляти особливий інтерес, є:
- Авіація;
- Машинобудування;
- Енергетика;
- Металургія;
- Агропромисловий комплекс;
- Охорона здоров’я.

Під час вебінару, окрім інформації про двосторонні відносини України та Куби, ви зможете дізнатися про потреби і можливості кооперації з представниками Посольства Куби в Україні, матимете змогу встановити прямі контакти та обговорити можливості співпраці.

РЕЄСТРАЦІЯ https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScq9U86teVmR72rb4Wb-fLqvDvlm4HAMg1EOBCXfotgwXa6UA/viewform

Участь в заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Будемо вдячні за отримання попередніх питань до пані Посла.

Відповідно до найактуальнішої інформації та звернень кубинської сторони, вважаємо за доцільне звернути увагу на наступні сфери діяльності.

В сфері авіації кубинська сторона зацікавлена у поставках запасних частин та підтримці льотної придатності літаків Ан-158, перепідготовці на ці літаки льотного та інженерно-технічного складу, продовженні терміну служби літаків Ан-24/26, поставках для літаків запасних частин та агрегатів, поставках запасних частин та ремонті вертольотних двигунів виробництва ПАТ «Мотор Січ».

Новим перспективним напрямом є поставка нових авіаційних двигунів виробництва ПАТ «Мотор Січ» для літаків Ан-26.

В машинобудуванні Куба виявляє інтерес до поставок тракторної техніки та запасних частин; вантажних та спеціальних автомобілів КрАЗ.

В металургії кубинська сторона зацікавлена в допомозі України у відновленні та модернізації кубинських металургійних підприємств.

Враховуючи сьогоднішні потреби кубинського ринку, а також досвід українсько-кубинського співробітництва, існує ряд потенційно привабливих напрямів співпраці в агропромисловому секторі. Це , зокрема, поставки на Кубу посадкового матеріалу - картоплі; добрив - карбамід (сечовина); готової продукції: сонячної олії (в тарі по 1,5,20 літрів); олії для смаження; пшеничного борошна; маргарину та вершкового масла; згущеного молока; м’ясних консервів (тушонка).

Торгово-промислова палата України буде всіляко сприяти українським компаніям в налагодженні двосторонньої співпраці з Кубою у вищезгаданих сферах.

Куба – це, без перебільшення, ворота до Латинської Америки. Наша мета − встановити тісніші контакти та кращу співпрацю між Україною та Кубою.

Контакти для довідок:

Анна Любима (Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра., Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра., тел.: +38 095 546 65 09)

Посилання в кімнату вебінару буде надіслано вам на пошту за день до події. Конференція відбудеться за допомогою системи ZOOM.

Тривалість вебінару - 1 година 30 хв.

Робоча мова - російська.

logo international trade centre 01