Якісно управляти фінансами – ефективно керувати бізнесом

127 лютого у Запорізькій торгово-промисловій палаті відбувся бізнес-тренінг для власників та керівників малих підприємств, присвячений якісному управлінню фінансами.

Навчальний захід розроблений Торгово-промисловою палатою України спільно з Фондом ощадних кас з міжнародного співробітництва (Sparkassenstiftung, Німеччина).

Руслана Йовко, бізнес-тренер Фонду розповідає:

«Тренінг розроблено у рамках проєкту відповідального фінансування, який реалізується в Україні нашою компанією і пов'язаний з підвищенням фінансової і бізнес-грамотності населення. Ми прагнули зробити його дуже інтерактивним, запропонувати багато практичних вправ. Все для того, щоб учасники вивчили ази фінансової звітності та зрозуміли, як вести управлінський облік у своєму бізнесі, навіщо це потрібно і як все це організувати».

Такі знання допоможуть підприємцям краще управляти власним бізнесом і приймати правильні рішення.

Ведуча тренінгу: Тетяна Романенко, бізнес-тренер, фасилітатор, фінансовий радник з багаторічним досвідом протягом одноденного тренінгу встигла надати змістовну добірку знань. Зокрема, вивчали основи управлінської звітності, в чому переваги використання управлінської звітності для підприємців, застосування управлінської звітності, оцінку управлінської звітності окремо для різних напрямків бізнес-діяльності, самостійне складення управлінської звітності, використовуючи прості інструменти, прийняття професійних рішень щодо життєздатності різних видів бізнес-діяльності - реагування на події та оцінювання їхніх наслідків для бізнесу на практичних прикладах.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32