Запорізька ТПП розширює співпрацю з Німеччиною

IMG 906026 лютого Запорізьку ТПП відвідала делегація Торгово-промислової палати Котбус (Німеччина, земля Бранденбург).

Познайомившись з презентацією основних напрямів діяльності Запорізької торгово-промислової палати, яку провів віцепрезидент Андрій Куц, почесні гості відзначили високий рівень представленості ЗТПП, запорізького бізнесу на міжнародному ринку і ґрунтовну роботу у цій сфері.

Президент ТПП Котбус наголосив: «Наша ТПП зацікавлена у розвитку співпраці зі східно-європейськими країнами. Ми прагнемо бути першим контактом для компаній, що прагнуть постачати продукцію на ринок Німеччини або організовувати виробництво».

Крім взаємовигідної двосторонньої кооперації, сторони обговорили також питання співпраці у сфері дуальної освіти і підготовки професійних кадрів.

На продовження цієї теми гості відвідали освітні заклади Запоріжжя. Зокрема, Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти та Запорізький будівельний центр професійно-технічної освіти.

Нагадаємо, Запорізька торгово-промислова палата традиційно активно співпрацює з німецькими Торгово-промисловими палатами, бізнес-асоціаціями, сприяє розвитку ділового співробітництва між підприємцями Запоріжжя та Німеччини. Символічно, що перша міжнародна угода Запорізької ТПП була підписана саме з німецькими партнерами - Торгово-індустріальною Палатою Манхайма.

Наразі традиційними стали німецько-українські коопераційні зустрічі у Запорізькій ТПП. З 2016 року ЗТПП є партнерською платформою Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32