«ЕкоФорум-2020»: екологічні ініціативи для бізнесу, громади і кожного українця

З 28 по 30 травня Запорізька торгово-промислова палата запрошує приєднатися до IV міжнародного Запорізького екологічного форуму «Еко Форум - 2020», який відбудеться у виставковому центрі «Козак-Палац».

Одне з головних завдань заходу - консолідація діяльності промислових підприємств, громадськості, влади для забезпечення сприятливого навколишнього середовища, раціонального використання природних ресурсів, залучення інвестицій в екологічні проєкти.

Форум організований Запорізькою міською радою, Запорізькою торгово-промисловою палатою за підтримки профільних відомств та асоціацій.

Партнери «Еко Форум-2020»: Проєкт ЄС «Угода мерів – Схід»; Представництво Фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні.

Топ-темою обрано кліматичні зміни – як одну з найбільших загроз сучасності. Під час заходу заплановано представлення Плану дій щодо адаптації екосистеми міста Запоріжжя до кліматичних змін. В рамках форуму відбудеться пленарна частина «Кліматична політика 2020: законодавство, реформи, екологічні перспективи», кліматична конференція з питань адаптації та запобігання змінам, а також спеціалізовані секції, присвячені питанням «зеленого бізнесу», енергоефективності, управлінню водними ресурсами, захисту атмосферного повітря та поводженню з відходами.

Нагадаємо, 3-й спеціалізований міжнародний екологічний форум «Еко Форум» відбувся у ВЦ «Козак-Палац» 29-30 травня 2019 року.

Загалом було представлено понад 130 виступів стосовно питань фінансування і консультування екологічних проєктів, управління водними ресурсами, технологій очистки викидів в атмосферу, поводження з відходами, енергоефективності. Презентовані результати роботи промислових, комунальних підприємств, вищих навчальних закладів міста, які стосуються тематики «Еко Форуму». Серед учасників - представники влади, бізнесу, громадськості.

Важливою складовою форуму традиційно стала можливість вивчення закордонного досвіду. Захід відвідали гості з Німеччини, Франції, Канади, Ізраїлю, Польщі, Чехії.

Детальна інформація про «Еко Форум-2020» на сайті: www.ziif.in.ua та за тел.: (099) 77-96-431, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

logo international trade centre 01