ПІДСУМКОВЕ В 2019 РОЦІ ЗАСІДАННЯ КЛУБУ ЯКОСТІ ПРИСВЯТИЛИ ПОЛІПШЕННЮ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ

IMG 776519 грудня у Запорізькій торгово-промисловій палаті відбулася заключна в 2019 році зустріч членів Клубу якості. Тема засідання: «Реінжиніринг процесів СМЯ для підвищення ефективності організації».

Саме така тема обрана невипадково. Реінжиніринг сьогодні визначають як фундаментальне переосмислення і радикальну зміну бізнес-процесів для досягнення істотних поліпшень у ключових показниках результативності: витрати, якість, рівень обслуговування, оперативніст.

Експертом заходу виступив Валерій Рюмшин - фахівець з управління знаннями, тренінг-менеджер, представник ТОВ «MNC Груп» (м. Харків).

Вивчали принципи процесного управління, цілі і завдання, методи поліпшення процесів, класифікацію основних інструментів "ощадливого виробництва", інструменти підвищення ефективності організації.

У засіданні клубу якості взяли участь представники компаній – членів Клубу ДП «Івченко-Прогрес», ПрАТ "Плутон", ТОВ "Корундкераміка плюс", АТ "Мотор Січ", ПрАТ "ЗАПОРІЖПОЛІМЕРТАРА", ПП "НПКО "ТАТА".

Загалом 2019 рік став дуже насиченим та пізнавальним для учасників Клубу якості при Запорізькій ТПП. Зокрема, на зустрічах з авторитетними експертами у сфері стандартів менеджменту вивчали управління ризиками, охорону здоров'я і безпеку праці, добровільне застосування положень міжнародних стандартів на системи менеджменту, порядок впровадження та перевірки дієвості системи управління безпечністю харчової продукції НАССР, перспективи впровадження у громадах систем управління якістю (СУЯ) послуг відповідно до ISO 9001:2015 та інші актуальні теми.

Практичним досвідом зі становлення підприємства, новими підходами до виробничої культури, інструментами ощадливого виробництва, практикою розвитку лідерства, безперервного вдосконалення, системою мотивації персоналу з колегами ділилися операційний директор Андреа Мікєлана і керівник групи розвитку і безперервного удосконалення Ірина Погрібна «Інтерпайп Сталь», м. Дніпро.

Наразі учасників Клубу якості чекають нові цікаві заходи вже у новому 2020 році. Щодо приєднання до лав Запорізького клубу якості – звертайтеся за телефонами (061) 213-50-27, (050) 488-03-83.

logo international trade centre 01

Тел. (0619) 43-03-43, (0619) 42-86-32