Співробітництво з Німеччиною – для фахівців системи охорони здоров’я

IMG 7005У Запорізькій торгово-промисловій палаті, що виступає партнерською платформою Німецького Товариства Міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ, відбулася ознайомча бізнес-майстерня на тему: «Співпраця з Німеччиною. Міфи та реальність». До участі у програмі запрошені фахівці системи охорони здоров’я Запорізького регіону. Олена Іл’їнкова – експертка товаристава GIZ і програми «Fit for partnership with Germany» познайомила учасників заходу, у числі яких керівники комунальних медичних установ, власники приватних закладів, з основними цілями програми, розповіла, як підготуватися до співбесіди.

За словами експертки, програма націлена на підвищення конкурентоспроможності українських підприємств:

- Ми запрошуємо керівників українських компаній до Німеччини, де знайомимо зі зразками управлінських рішень, передовим досвідом, але найголовніше – це налагодження контактів з німецькими підприємствами і організаціями.

Основна аудиторія програми – промислові компанії. З 2016 року, коли ЗТПП стала партнерською платформою проєкту у Запорізькій області з 2016 року, понад 30-ти керівників, менеджерів запорізьких компаній пройшли стажування у Німечині. Наразі можливість пройти 4-тижневе стажування у медичних закладах Німеччини надається запорізьким фахівцям системи охорони здоров’я. Після участі у бізнес-майстерні, спілкування з випускниками Програми минулих років, на учасників чекає співбесіда з експертами програми.

{gallery}2019/11_15_GIZ{gallery}

tppbizedu4