Про успішні бізнес-історії та здоровий спосіб життя

IMG 6496Діловий клуб Запорізької торгово-промислової палати після вимушеної перерви, на прохання представниць компаній - членів Палати, поновлює роботу. 5 листопада відбулася ознайомча зустріч з постійними та новими учасницями клубу «Жіноча Ліга». Спільна мета – розвиток та самовдосконалення - об’єднала в одній залі бізнес-леді, представниць освіти, громадських організацій, міжнародних проєктів.

Учасниці знайомилися, розповідали про власну діяльність, захоплення, обмінювалися контактами, щоб надалі – знайти підтримку в реалізації бізнес-проєктів, поради щодо самовдосконалення, здорового способу життя, адже Клуб об’єднав представниць різноманітних професій та інтересів.

Модератором дискусії виступила Регіональний координатор проекту ПРОМІС у Запорізькій області, співголова Клубу Світлана Кругляк.

Зустріч розпочалася з огляду міжнародних програм, що спільно з партнерами реалізує Запорізька торгово-промислова палата. Віце-президент ЗТПП Андрій Куц проінформував учасниць зустрічі про можливості, що надає участь у проектах ПРОМІС (Канада), GIZ (Німеччина), ITC (Швеція), EU4Business (ЄС). До речі, майже всі вони мають спеціальні заходи саме для жіночого підприємництва.

Про власний шлях до успіху в бізнесі та рецепти досягнення перемоги розповіла власниця ТОВ «Укрфаворіт» Олена Ісаєва. Її надихаюча історія - про те, як у 2014 році, внаслідок військових дій на Донбасі і вимушеного переїзду до Мелітополя, вдалося зберегти, відродити бізнес у Запорізькому регіоні. Сьогодні компанія «Укрфаворіт» - одна з найуспішніших у Запорізькому регіоні, лідер серед постачальників високоефективних матеріалів та інженерних рішень для ливарного виробництва в Україні.

Ганна Черкашина, президент клубу ділових жінок Мелітополя, власник видавництва і маркетингового агентства «іClub – весь Мелітополь Онлайн» поділилася досвідом жіночого руху у Мелітополі, основна мета якого – підтримка і розвиток жіночого підприємництва.

Попереду – цікаві зустрічі, візити, обмін досвідом. За анонсами ділового клубу «Жіноча Ліга» стежте на сайті Запорізької торгово-промислової палати та у ФБ.

tppbizedu4