Запорізька ТПП розширює мережу міжнародних ділових контактів

1 17 жовтня під час «InCoForum-2019» відбулося урочисте підписання Угоди про співпрацю між Запорізькою торгово-промисловою палатою і проектом Міжнародного Торгового Центру «Сприяння виходу МСП плодоовочевого сектору на зовнішні ринки та включення їх у ланцюжки доданої вартості».

Документ у присутності поважних гостей форуму підписали президент Запорізької ТПП Володимир Шамілов і національний менеджер Міжнародного Торгового Центру (ІТС) Альона Коломойцева.

«Завдяки Запорізькій торгово-промисловій палаті, її наполегливості, ми розширили зони проекту і почали працювати у Запорізькій області з 2019 року. Що це відкриває для агровиробників? Це можливість розширити свої ринки збуту, познайомитися з потенційними покупцями на міжнародних ринках, прийняти участь у закордонних виставкових заходах і представити продукцію регіону на міжнародній арені», - зазначає Альона Коломойцева.

У Запорізькій області проект працює з січня 2019 року. Протягом цього часу у ЗТПП відбулися практичні сесії для компаній агровиробників у Запоріжжі і Мелітополі. Зокрема, ознайомча, а також присвячена темі сертифікації виробництва за міжнародним стандартом GLOBALG.A.P.

Серед компаній-членів Палати вже є компанії, що мають позитивний досвід участі у проекті – це ФОП Ольшанський С.М., ТМ Farmberry (вирощування та переробка продукції з кизилу) та ФГ «Деметралекс» (вирощування зелені). Цього року компанії взяли участь у колективному стенді проекту ІТС на найбільшій міжнародній виставці продуктів харчування та напоїв «Gulfood-2019» в Дубаї.

tppbizedu4