ІІІ Форум «Agro Pro»: сила в кооперації

DSC 201631 жовтня – 1 листопада у ВЦ «Козак-Палац» відбудеться ІІІ спеціалізований аграрний форум «AgroPro». Захід організований Центром інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя, основаним на базі Запорізької торгово-промислової палати, за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках ініціативи «EU4Business» Європейського Союзу.

«Сила в кооперації» - основна тема заходу. До участі запрошуються власники та топ-менеджери малих і середніх підприємств агросектору, сфери виробництва і переробки, торгівлі, послуг та інших галузей економіки.

«Сільськогосподарська кооперація може стати основою для розвитку малого бізнесу та підприємництва у селах, а значить — створити умови для процвітання сільських громад та реформування аграрного сектору», - переконані організатори та експерти заходу.

Відтак аграрний форум покликаний допомогти підприємцям зрозуміти переваги цього ефективного механізму забезпечення конкурентоспроможності малих та середніх товаровиробників.

Завдання заходу:

-         ознайомити МСП з можливостями та необхідністю створення сільськогосподарських кооперативів;

-         представити досвід створення кооперативів в Україні, а саме – в Запорізькому і сусідніх регіонах;

-         підвищити фінансову грамотність агровиробників;

-         презентувати ефективні методи спільного використання новітніх технологічних засобів ведення сільського господарства (точне землеробство, електронна карта полів, GPS-технології).

Формат форуму передбачає пленарну частину за участю авторитетних українських і міжнародних експертів, візити до кооперативів області.

Для участі у ІІІ Форумі «AgroPro»: сила в кооперації» необхідно заповнити онлайн-заявку за посиланням  не пізніше 28 жовтня 2019 року.

Програма заходу

Довідково

Минулорічний форум «AgroPro» консолідував агровиробників для впровадження глибокої переробки продукції тваринництва та рослинництва. Більше десяти спікерів розповідали про можливості виходу малих і середніх агропідприємств на зовнішні ринки та включення їх у ланцюги доданої вартості, а також – інструменти державної підтримки, проєкти міжнародної технічної допомоги.

tppbizedu4