У ВЦ «Козак-Палац» вперше відбувається виставка гірничодобувної галузі

1З 8 по 10 жовтня у виставковому центрі «Козак-Палац» вперше відбувається міжнародна виставка гірничодобувної галузі MiningWorldUkraine-2019. Одночасно проходить форум «Надра — драйвер економічного розвитку України». Запорізька торгово-промислова палата дякує організаторам за партнерство та надання нових можливостей міжнародної, міжрегіональної співпраці і кооперації для запорізького бізнесу!

Декілька років виставка організовувалася у Києві, вибір Запоріжжя та найбільшого у південно-східному регіоні виставкового центру «Козак-Палац» - невипадковий.

За словами керівника проекту MiningWorld Ukraine Юрія Єршова,  навколо трикутника, який утворюють Запоріжжя, Дніпро і Кривий Ріг, знаходяться найбільші промислові агломерації України – Кривбас і Донбас. Придніпровський економічний район є центром гірничодобувної, енергетичної і машинобудівної помисловості, а також районом присутності індустріальних гігантів.

У виставці беруть участь компанії, що виробляють спеціальну техніку для гірничодобувного комплексу. Вона вражає своїми габаритами і можливостями.

Для учасників передбачена і ділова програма: конференції, тематичні засідання спеціалістів, присвячені актуальним питанням важкої промисловості.

Mining World Ukraine —  єдина в Україні міжнародна спеціалізована виставка гірничодобувної галузі. Провідні іноземні та національні компанії презентують на виставці свої новітні розробки обладнання, спеціальної техніки і технологій.

Захід відбувається за підтримки Міністерства енергетики і вугольної промисловості України, Державної служби геології і надр України, Запорізької торгово-промислової палати, Всеукраїнської Спілки виробників будматеріалів України. Організатором події є виставкова компанія України – ДП «Премьєр Експо» (ITE Group PLC).

tppbizedu4