Учасники школи для аграріїв завершили другий етап навчання

1У Запорізькій торгово-промисловій палаті продовжується навчання у бізнес-школі для аграріїв «AgroSchool». Захід організований Центром інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя, основаним на базі Запорізької ТПП за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи #EU4Business Європейського Союзу.

Навчання проходить за чотирма модулями.

2-3 жовтня учасники агрошколи – керівники, топ-менеджери запорізьких аграрних компаній – опановували мистецтво фінансової грамотності.

Тренер – Людмила Тимошенко, кандидат економічних наук, МВА, економіст-організатор виробництва зазначає: «На тренінгу йшла мова про фінансові питання, які необхідно знати кожному керівнику, менеджеру, бухгалтеру агропідприємства. Зокрема, про бізнес-планування, структуру фінансування підприємства. Важливо, щоб підприємці розмовляли однією мовою з кредиторами, тоді буде легшим і шлях до агрофінансування».

Разом з провідними українськими експертами аграрії під час «AgroSchool» вже вивчали впровадження стандартів НАССР, на черзі – питання підготовки товару до експорту та ІТ-інструменти для аграріїв.

Детальна інформація за тел. (061) 233-11-72, (050) 484-11-97, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра., Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.">

tppbizedu4