У системі торгово-промислових палат з’явиться єдиний електронний класифікатор експертних послуг

Експерти Запорізької торгово-промислової палати взяли активну участь у засіданні робочої групи з обговорення класифікатора (реєстру) експертних послуг та видів діяльності торгово-промислових палат ТПП України.

Під час «мозкового штурму» експерти  та  керівники  з  Запорізької, Київської,  Миколаївської,  Чернігівської, Харківської торгово-промислових  палат  та  Торгово-промислової  палати України, кожен  зі своїми  ідеями  та  своїми  напрацюваннями,  обмінювалися  думками  та  своїм  баченням   єдиного  в  системі  торгово-промислових  палат  електронного  класифікатора  експертних послуг. Було дуже гаряче  обговорення!

Без  єдиного  класифікатора  послуг  немає  електронної  палати  –  всі  учасники  це  добре  розуміли,  тому  після  кількох годин  дебатів  нарешті  знайдено  спільне  рішення.  Отже, робота  в  цьому  напрямі  триває.

Наступним кроком  стане опрацювання  робочою  групою  переліку   всіх  послуг,  що  надаються  палатами,  а потім – їх групування    за  напрямами   та  видами  діяльності. Класифікатору бути!

Варто відзначити, Запорізька торгово-промислова палата вже активно впроваджує електронні сервіси для надання послуг бізнесу.  Більше двох років працює електронний кабінет користувача експертних послуг ЗТПП. Його можливості для користувачів - подання заявки онлайн, відстеження ходу її виконання, оперативні консультації, система оцінювання експертних послуг.Зареєструватися можна на сайті: http://online.e-tpp.org

tppbizedu4