Тренінг, що допоможе перетворити обмеження на переваги

MG 9519Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя, оснований на базі Запорізької торгово-промислової палати, запрошує керівників і топ-менеджерів компаній до участі у тренінгу «Створення операційної переваги у виробництві: підхід ТОС (Теорії обмежень)». Захід, що відбудеться у Запорізькій ТПП 26 вересня, організовується ЦІПБ м. Запоріжжя за підтримки ЄБРР: консультації для малого бізнесу в Україні в рамках ініціативи #EU4Business Європейського Союзу.

Золоте правило Теорії обмежень – менеджменту треба впливати лише на обмеження, адже воно задає успішність організації загалом. Наприклад, завод виробляє певну кількість продукції, а операція з фарбування може обробити меншу кількість. У такому випадку система в цілому ніколи не покаже результат, більший за результат найслабшої ланки – фарбування. Теорія обмежень стверджує, що потрібно фокусуватися не на покращенні усіх складових процесу, а на елементі, який обмежує всю систему.

Мета тренінгу - надати підприємствам дорожню карту змін у виробництві за методологією Теорії обмежень задля збільшення прибутку на існуючих потужностях.

На тренінгу ви матимете унікальну можливість ознайомитися з методиками і підходами ТОС та їх впровадження на власних підприємствах, а також отримати знання та навички, як впровадити зміни у виробництві задля збільшення прибутку без додаткових інвестицій.

Тренер - Андрій Колотов, Партнер, керівник практики ТОС Apple Consulting® зазначає:

«Ні в якому разі ТОС не зводиться до постійного забігу в пошуках вузького місця (обмеження) у виробництві. Мова йде про створення фокусуючого механізму, який дає розуміння менеджменту, на яких покращеннях краще зосередитись у першу чергу. …Теорія обмежень – це не пігулка від головного болю, яка за 10 хвилин може усунути симптом. Це системна робота з організмом, пошук та усунення кореневих причин, що викликають біль. А значить, це наполегливе та послідовне застосування 5 фокусуючих кроків ТОС»

Що це за кроки та як застосовувати на практиці систему ТОС (Теорії обмежень) дізнайтеся вже 26 вересня на тренінгу «Створення операційної переваги у виробництві: підхід ТОС» у Запорізькій торгово-промисловій палаті.

Для участі необхідно заповнити онлайн-заявку за посиланням https://form.jotformeu.com/92332705724354   не пізніше 20 вересня 2019 року.

Поспішайте реєструватися, адже кількість місць обмежена.

Вартість участі в тренінгу «Створення операційної переваги у виробництві: підхід ТОС» становить 1500 грн. (з ПДВ) за одного учасника (з ПДВ). У вартість навчання входять інформаційно-навчальні матеріали, а також перерви на каву, обід.

Детальна інформація за тел. (061) 233-11-72, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. (контактна особа – Ксенія Нагорна).

Інформація про тренера:

Андрій Колотов, Партнер, керівник практики ТОС Apple Consulting®

Професійний досвід:

– Автор і викладач бізнес-курсу – єдиної в Україні комплексної програми з вивчення Теорії обмежень «Фарт тут ні до чого» у Києво-Могилянській бізнес школі (kmbs) з 2006 року;

– Автор майстер-класів, бізнес-рингів та бізнес-симуляторів по найбільш хвилюючим компанії темам.

З 1993 року був у першій хвилі українських консультантів, які працювали в Міжнародному інституті бізнесу і Українському центрі післяприватизаційної підтримки підприємств.
З 1997 року – регіональний директор з продажу компанії Robertson & Blums (США). Успішно побудував в компанії департамент продажів в Україні, Казахстані та Азербайджані, а також – реалізовував багатомільйонні угоди з клієнтами з України, Росії та Казахстану.

З 2001 року – співзасновник і співвласник компанії InnoWare (впровадження ERP).
З 2005 року – партнер і керівник ТОС-практики в компанії Apple Consulting®.

tppbizedu4