Про трудове законодавство для приватних підприємців та юридичних осіб

1517378656 trudove24 вересня у Запорізькій торгово-промисловій палаті відбудеться семінар-практикум для приватних підприємців та юридичних осіб, присвячений актуальним змінам і нововведенням трудового законодавства у 2019 році.

Експерт заходу - Світлана Заболотна - бізнес-тренер, консультант, автор серії методичних посібників «На допомогу працівникові відділу кадрів».

У програмі:

1. Внутрішні організаційно-розпорядчі документи.

Перелік нормативно-правових та законодавчих актів, що регламентують ведення кадрового обліку для підприємств будь-яких форм власності. Мінімальний перелік необхідної документації кадрового діловодства. Перелік обов'язкових журналів. Колективний договір. Посадові інструкції. Інструкції з охорони праці та протипожежної охорони. Штатний розклад. Матеріальна відповідальність. Комерційна таємниця. Правила внутрішнього трудового розпорядку.

1. Трудові та цивільно-правові договори. Що надійніше для працівника, а що доцільно для роботодавця. Фрілансери і роботодавці.
  2. Сумісництво і суміщення професій або посад. Внутрішні і зовнішні сумісники.

Відмінність сумісництва від суміщення професій. Вимоги до порядку оформлення.

1. Оплата праці, що застосовується приватними підприємцями і підприємствами.

Сфера договірного регулювання оплати праці. Страховий стаж. Період військової служби до 01.01.2016г. і відсутність у таких осіб страхового стажу: що з оплатою листів з тимчасової непрацездатності. Індексація заробітної плати.

1. Скасування Постанови КМ України № 295 від 26.04.2017г., яким затверджені Порядок здійснення держконтролю і нагляду за дотриманням законодавства про працю. Інспектування юридичних і фізичних осіб із застосуванням аудіо та відео-спостережень.

Види перевірок. Відмова у проведенні перевірки. Періодичність і терміни проведення. Зміни при здійсненні інспектування та перевірок в 2019 р.

1. Розірвання трудового договору та алгоритм дій роботодавця.
  2. Відповідальність роботодавця за порушення трудового законодавства, загальнообов'язкового державного страхування, а також законодавства з охорони праці, з урахуванням останніх змін, внесених до КЗпП України та до Кодексу адміністративних правопорушень України. Суми штрафних санкцій.
  3. Відповіді на питання.

Місце проведення - ЗТПП, г. Запоріжжя, бул. Центральний, 4, к.223, з 10.00 до 16.00.

Вартість участі - 960 грн. (В т.ч. ПДВ). У вартість включено нормативні матеріали, кава-брейки.

Реєстрація учасників за тел. (061) 233-44-64, (097) 438-08-78, (050) 668-62-24 Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

tppbizedu4