Конференція у ВЦ «Козак-Палац» об‘єднає бізнес-консультантів

конференц ринок

3 жовтня у ВЦ «Козак-Палац» Запорізької торгово-промислової палати відбудеться конференція «Регіональний ринок послуг бізнес-консультанта». Це підсумковий із серії заходів для представників ринку консалтингових послуг. Подібні вже відбулися у Миколаєві та Одесі.

У Запоріжжі планується підписати меморандум по створення Східної асоціації професійного ділового навчання та бізнес-консалтингу.

Конференції організовані Центрами інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя, Одеси та Миколаєва за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.

Захід буде корисним представникам компаній і підприємцям, які надають послуги бізнесу з управлінського, фінансового, юридичного, бухгалтерського, маркетингового, IT, кадрового, освітнього супроводження та інших послуг.

Формування розвинутого ринку консалтингових послуг - у числі актуальних на сьогодні питань для малого та середнього бізнесу.

Віце-президент Всеукраїнської асоціації консультантів з управління Ельвіра Файзулліна – один з експертів конференції – зазначає, що поки ринок цих послуг в Україні невеликий. Є певна недовіра, пересторога з боку підприємців, які дуже обережно ставляться до бізнес-консультантів. Наразі треба працювати над розвитком галузі, об’єднуватися і ставати сильнішими.

Учасники отримають найактуальнішу інформацію про:

ü  сучасні тенденції розвитку та тренди ринку консалтингових послуг

ü  розвиток компетенцій, методи і лайфхаки

ü  організацію та просування послуг консалтингової компанії

ü  брендінг та стратегії digital-маркетингу

Також у програмі конференції заплановані дві нетворкінг-сесії.

Спікери заходу – провідні експерти та фахівці галузі бізнес-консалтингу і ділового навчання, спеціалісти-практики з управління, маркетингу, SММ та інформаційних технологій.

У їх числі - власник та СЕО «ICPM Consulting», PhD, МВА Володимир Малічевський:

«Послуги сучасного управлінського консалтингу змінюються разом зі світом. Консалтингові послуги все більше концентруються на змінах в організаціях, які пов'язані з впровадженням нових процесів.

Зміни в структурі управлінського консалтингу призводять до того, що з'являється нова парадигма продукту, яка визначається можливостями користувача, який є замовником послуг».

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації: https://form.jotformeu.com/92251228717356

Детальна інформація за тел. (061) 233-44-64, (097) 438-08-78, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Програма

tppbizedu4