Як знайти ринки збуту в країнах Перської затоки та Африки навчать на тренінгу

bankoboev.ru materik afrika globus12 вересня у Запорізькій ТПП відбудеться тренінг для агровиробників «Дослідження ринків збуту та пошук покупців для АПК у країнах Перської затоки та Африки, у тому числі з використанням інструментів електронних торговельних майданчиків». Захід організовує Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя, заснований на базі Запорізької торгово-промислової палати за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках ініціативи Європейського Союзу EU4Business.

Тренінг розрахований на виробників сільгосппродукції, які вже мають досвід експорту та виходу на закордонні ринки або тільки роблять перші кроки. Для тих, хто прагне розширити ринки збуту, включаючи країни Перської затоки та Африканського континенту.

Учасники навчаться шукати партнерів за допомогою інструментів, що надають торговельні електронні майданчики, вірно розраховувати експортні ціни та конкурувати на закордонних ринках, аналізувати отриману ексклюзивну маркетингову аналітику щодо обраних товарів та ринків, оцінювати, прогнозувати ризики в торгівлі.

Тренінг допоможе опанувати вміння знаходити нових партерів на нових ринках, аналізувати маркетингову інформацію та застосовувати її при плануванні експортних продаж на вказані ринки. Всі надані інструменти, у тому числі у електронному вигляді (підготовлена аналітика по запропонованим країнам) учасники зможуть застосовувати одразу після тренінгу і побачити дієві результати у перші місяці роботи.

Експерти тренінгу:

Микола Ларін

Експерт в галузі міжнародної торгівлі, керівник проектів Асоціації експортерів і імпортерів ЗЕД, керівник Робочої групи з правових питань при Комітеті підприємців у сфері ЗЕД, член Робочої групи з переводу офіційного україномовного видання правил Інкотермс 2010 в Україні.

Литвинова Євгенія - Президент Клубу експортерів України

SliderZatoka

За додатковою інформацією звертайтеся за електронною адресою Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. або за телефоном+38 (061) 233-11-72, (050) 484-11-97, (050) 456-07-48. Стежте за нашими оновленнями на сайтах www.cci.zp.ua, https://www.bisc.org.ua/centers/zaporizhzhia.

tppbizedu4