Запрошує Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя

план

Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя, заснований на базі Запорізької торгово-промислової палати у рамках ініціативи «EU4Business» Європейського Союзу за підтримки ЄБРР, дякує експертам, учасникам заходів що вже відбулися цього року. Разом з вами ми вивчали шляхи розвитку індустрії гостинності на конференції «HoReCaPRO», планували майбутнє на форумі «Цифрова економіка: МСБ на шляху до автоматизації», розширювали кордони співпраці на форумі «Кременчук експортує!».

Наразі готуємося до насиченої подіями осені та запрошуємо представників малого та середнього бізнесу до подальшої співпраці.

Школа для аграріїв «Agroschool»

4-5 вересня

Запорізька ТПП, бул. Центральний, 4

«Agroschool» - це сучасна освітня платформа, що об’єднає представників бізнесу та фахівців агросфери, забезпечить підприємців майданчиком для комунікацій з експертами, допоможе отримати знання, необхідні для розвитку виробництва і розширення ринків збуту.

Програма поділена на 4-и навчальні модулі: 4-5 вересня, 2-3 жовтня, 13-14 листопада, 11-12 грудня.

Тренінг «Дослідження ринків збуту»

17 вересня

Запорізька ТПП, бул. Центральний, 4

Повна назва тренінгу: «Дослідження ринків збуту та пошук покупців для АПК в країнах Перської затоки та Африці, у тому числі з використанням інструментів електронних торговельних майданчиків».

Захід розрахований на виробників сільгосппродукції, які вже мають досвід експорту та виходу на закордонні ринки або тільки роблять перші кроки. Для тих, хто прагне розширити ринки збуту, включаючи країни Перської затоки та Африканського континенту.

Тренінг «Створення операційної переваги у виробництві: підхід ТОС»

26 вересня

Запорізька ТПП, бул. Центральний, 4

Теорія обмежень (ТОС) - це філософія управління бізнесом, в основі якої лежить розуміння того, що успішність бізнесу зумовлюється ефективністю / продуктивністю його обмеження.

Тренінг надасть дорожню карту змін у виробництві за методологією Теорії Обмежень задля збільшення прибутку на існуючих потужностях.

Форум «AgroPRO»

31 жовтня – 1 листопада

м. Запоріжжя ВЦ «Козак-Палац» вул. Перемоги, 70б

Щорічний спеціалізований аграрний форум з переробки продуктів тваринництва та рослинництва «AgroPRO: Сила в кооперації». Присвячений вдосконаленню можливостей малого та середнього бізнесу сектору АПК через кооперацію та співпрацю. Також учасники ознайомляться з ефективними методами спільного використання новітніх технологічних засобів ведення сільського господарства.

Конференція «Регіональний ринок послуг бізнес-консультанта»

11 вересня м. Миколаїв, 12 вересня м. Одеса. 4 жовтня м. Запоріжжя

Серія конференцій у трьох регіонах (Миколаївська, Одеська, Запорізька області) сприятиме налагодженню зв’язків між суб’єктами бізнес-консалтингу, консолідації їх зусиль. Заходи допоможуть привернути увагу професійного співтовариства, підприємств та влади до напрямку консалтингових послуг, підняти рівень професіоналізму консультантів для надання якісної підтримки бізнесу.

Тренінг «Секрети фандрайзингу»

7-8 листопада

Запорізька ТПП, бул. Центральний,4

Тренінг допоможе дізнатися про основні методи фандрайзингу, навчить готуватися до отримання грантових коштів та будувати ефективне партнерство з донорами, владою та громадою.

Кожен із учасників відкриє для себе нові інструменти для пошуку грантового фінансування та методології заповнення грантових заявок.

За додатковою інформацією звертайтеся за електронною адресою Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. або за телефоном+38 (061) 233-11-72, (050) 484-11-97, (050) 456-07-48. Стежте за нашими оновленнями на сайтах www.cci.zp.ua, https://www.bisc.org.ua/centers/zaporizhzhia

tppbizedu4