Форум «Кременчук експортує!»: майданчик для розвитку експортних ініціатив

612-13 червня у м. Кременчук, у великій сесійній залі Кременчуцької міської ради (пл. Перемоги, 2) відкриє роботу Експортний форум «Кременчук експортує!». Захід організовує Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя, заснований на базі Запорізької торгово-промислової палати за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу. Регіональний партнер – Кременчуцьке відділення Полтавської торгово-промислової палати.

Форум має на меті залучити малий та середній бізнес до включення в експортні відносини з партнерами на закордонних ринках, підтримати зовнішньоекономічні ініціативи, створити майданчик для презентації інноваційних рішень.

До Кременчука завітають авторитетні українські та закордонні спікери. У їх числі - експерт проекту CUTIS Уряду Канади Валерій Кокоть, представник ТПП України в Австрійській Республіці Райнер Штальтнер, директор Асоціації експортерів і імпортерів, експерт у галузі міжнародної торгівлі Микола Ларін, експерти програми GIZ Fit for Partnership with Germany Олена Луценко та Олександр Алєшко, президент Клубу експортерів Євгенія Литвинова, директор зі стратегічного розвитку Kaizen Institute Ukraine Ігор Снітівкер, інші досвідчені фахівці у сфері експорту.

Активну участь у дискусії візьмуть представники Полтавської області. Зокрема, директор КП «Інститут розвитку Кременчука» Андрій Мельник, представник Товариства охорони природи Юрій Сподін. Власним досвідом зовнішньоекономічної діяльності поділяться представники кременчуцьких компаній-експортерів: «Лукас», «Фабрика рукавних фільтрів», «КРЕМТЕКС».

12 червня у програмі заходу заплановані три тематичні блоки: розширення географії експорту українських компаній, інструменти підтримки та фінансування експортно-імпортної діяльності, внутрішньої кооперації та можливості програми Fit for Partnership with Germany.

Як експортувати українську продукцію до Японії, нові можливості Канадсько-Українських відносин, експорт за допомогою електронних торгових майданчиків, екологічні аспекти виготовлення продукції, - всі ці та багато інших важливих тем пропонуються до розгляду у перший день форуму.

13 червня захід продовжиться у форматі стратегічної бізнес-сесії. Учасники разом з експертами матимуть унікальну можливість розробити власний кейс з експортної діяльності. На завершення заплановано візит на ПАТ «Виробничо-торгівельна фірма «КРЕМТЕКС», яке є одним із успішних експортерів Полтавської області.

За додатковою інформацією звертайтеся за електронною адресою Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. або за телефоном+38 (061) 233-11-72, (050) 484-11-97.

Реєстрація за кліком

tppbizedu4