Практичний майстер-клас «Вектор на успіх»

VectorЗапорізька торгово-промислова палата в рамках бізнес-проекту «Вектор на успіх» запрошує 19 травня на практичний майстер-клас для підприємців.

Шестеро власників бізнесу із чистим прибутком більше 1 000 000 грн на місяць поділяться актуальними правилами гри на українському ринку.

На відвідувачів майстер-класів очікує 7 годин мотиваційних і практичних занять, присвячених відкриттю та розвитку власної справи з нуля:

«Бізнес з Китаєм» від Павла Ковтуненка

Павло – офіційний представник Alibaba в Україні. Він розповість, як українським товарам підкорити всесвітньо відомий майданчик та отримувати стовідсоткової передоплати на товари. Також він поділиться досвідом, як за 3 місяці укласти контракт на $4,5 млн.

«Бізнес в Instagram» від Олександра Комашка

Олександр заснував мережу магазинів Apple Big Mag. Він з власного досвіду знає, як за перші місяці отримати прибуток від сторінки в Instagram, створити контент для найбільших органічних переглядів і  ефективно співпрацювати з блогерами.

«Як відкрити власне кафе» від Вікторії Рейнікової

Вікторія – засновниця консалтингової компанії Bureau Business Ideas. Вона пояснить, як відкрити популярний заклад і не прогоріти, створити сильний бренд, що запам’ятається, і підготуватися до будь-яких перевірок закладу.

«Бізнес на Telegram» від власника компанії TelegramМонстр

Від нього ви дізнаєтеся, як отримати прибуток з найактуальнішого месенджера 2019 року, якими ботами та сервісами користуватися і де шукати ідеї для створення сторінок і вірусного контенту.

Крім цього, учасники «Вектору на успіх» отримають ексклюзивний доступ до закритих бізнес-чатів і менторську підтримку спікерів проекту.

Участь у майстер-класі безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Більше інформації та реєстрація на сайті:

www.facebook.com/pg/vektornauspeh/

Детальна презентація

Місце проведення – м. Запоріжжя, ВЦ «Козак-палац», вул. Перемоги, 70-б, з 10-00 до 18.00. тел. (061) 233-44-64, (050)668-62-24, (097)438-08-78, (091) 342-66-05, Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра..">Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра..