Регіональна конференція «Євроінтеграція: сила можливостей»

Progamma EU8 квітня у ВЦ «Козак-Палац» (вул. Перемоги 70-Б) відбудеться регіональна конференція «Євроінтеграція: сила можливостей».
У заході візьмуть участь Віце-прем`єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе та керівництво Запорізької обласної державної адміністрації. Під час конференції відбудеться публічна дискусія за участі підприємців, представників громадськості, експертів та медіа.

Захід організований за підтримки проекту «Громадська синергія», що фінансується ЄС та виконується Міжнародним фондом «Відродження». Партнер регіональної конференції: Запорізька торгово-промислова палата.

Попередня програма заходу.

Будь ласка, підтвердіть Вашу участь за посиланням.

Мета інформаційної кампанії «Євроінтеграція: сила можливостей» – роз’яснення та популяризація практичних переваг і можливостей, які вже мають або невдовзі отримуватимуть українці від євроінтеграційного курсу України. Герої інформаційної кампанії - це успішні підприємці, які почали експортувати свою продукцію до ЄС, модернізувавши свої виробництва та отримавши необхідні сертифікати. Це молоді люди, які здобули освіту в університетах Європи в рамках програми Erasmus+, а також науковці і митці, які завдяки європейським програмам і грантам отримали кошти на модернізацію наукових лабораторій, музейних експозицій, проведення різноманітних досліджень і проектів. Детальніше.

tppbizedu4