Конференція «HoReCa PRO»: про розвиток готельно-ресторанного бізнесу, тренди і практичні рішення

300х215 ТППУ 01 417-18 квітня у виставковому центрі «Козак-Палац» (м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 70б) відбудеться Форум «HoReCa PRO». Єдиний термін HoReCa (від англ. Hotel/Restaurant/Café) об’єднує сучасну інфраструктуру гостинності і громадського харчування.

У центрі уваги – головні аспекти розвитку індустрії туризму як одного з пріоритетних напрямів діяльності малого та середнього бізнесу. На учасників чекають практичні поради від експертів готельно-ресторанної сфери щодо маркетингу і підвищення кваліфікації персоналу, сучасних технологій і обладнання.

Захід організовує Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя, оснований на базі Запорізької торгово-промислової палати за підтримки ЄБРР в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.

Сучасна інфраструктура гостинності і громадського харчування – невід’ємна складова формування позитивного туристичного іміджу регіону. Невипадково цей напрям обрано одним із основних у тематиці конгресних заходів Центру інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя.

Форум «HoReCa PRO» – вже третій захід у рамках ініціативи EU4Business, присвячений розвитку туризму. У 2017 і 2018 роках у Запоріжжі і Бердянську відбулися конференції, що разом об’єднали понад 40 спікерів-практиків – успішних рестораторів і готельєрів Києва, Львова, Одеси, експертів з Італії, Туреччини, близько 400 учасників.

PRO що «HoReCa-2019»?

Цього року у програмі форуму заплановані виступи провідних експертів та фахівців з управління, маркетингу, інформаційних технологій, а також – спеціалізовані майстер-класи, шоу барменів, воркшопи для кавової індустрії.

Відповіді на основні питання розвитку цієї сфери бізнесу учасники отримають під час чотирьох сесій форуму.

1. PRO тренди галузі та сучасного клієнта.
  2. PRO стратегію, маркетинг і продажі у готельно-ресторанному бізнесі.
  3. PRO ефективне використання сучасних інформаційних технологій.
  4. PRO персонал у сфері HoReCa.

Участь у заході безкоштовна. Кількість місць обмежена. Реєстрація відкрита до 15 квітня за посиланням:

технологічний форум UPDATE Українського легпрому

Більш детальна інформація про захід - на сайті www.expo.zp.ua та на сторінці форуму у мережі Facebook:

З додатковими питаннями щодо участі звертайтесь за тел. (061) 213-50-26, (099) 77-96-431, або пишіть на e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.