Запорізькі аграрії вивчають досвід експертів з Нідерландів та Німеччини

1На порозі нового аграрного сезону – час дізнатися більше про сучасні технології та актуальні розробки у сфері АПК, що сприяють підвищенню рентабельності, отриманню якісної та корисної продукції. Запорізька торгово-промислова палата традиційно надає таку можливість аграріям регіону. 29 січня у конференц-залі ЗТПП відбувся профільний семінар «Перспективні технології в тваринництві та рослинництві». Захід відбувся за підтримки ТМ «GRASSLAND» (Великосеверинівський комбікормовий завод), експертами виступили Філіп Бертьє, директор компанії «БіоАктив» з Німеччини та Кейс ван дер Вел, директор компанії «Простафід» з Нідерландів.

Зокрема, учасникам презентували німецьку технологію BioAktiv – органічний продукт з активацією кисню, отриманий за допомогою процесу Біорезонанс, що дає позитивні результати використання як у тваринництві, так і в рослинництві.

Нагадаємо, це вже другий аграрний семінар, що відбувся у січні для компаній – членів Запорізької торгово-промислової палати. 23 січня понад 50 представників фермерських господарств регіону знайомилися з можливостями проекту Міжнародного Торгового Центру ІТС для виробників плодоовочевої продукції.

А вже 12 лютого у ВЦ «Козак-Палац» відкриє роботу 18-та спеціалізована агропромислова виставка «АгроТехСервіс». До Запоріжжя завітають компанії з 20 регіонів України, представники торгових марок з 11 країн, у числі яких – Англія, Білорусь, Італія, Китай, Узбекистан, Туреччина, Німеччина, Фінляндія. Учасники презентують сільськогосподарську техніку та запасні частини, матеріали у сфері насінництва, рослинництва та селекції, добрива та засоби захисту рослин, сучасні будівельні технології та матеріали, енергозберігаючі технології та обладнання.

tppbizedu4