Челендж успішних спікерів «Бізнес: від ідеї до прибутку»

sturtupЗапорізька торгово-промислова палата продовжує підтримувати діяльність з розвитку стартап руху і популяризації підприємництва та разом з Клубом української промоції «StartUP Club» за партнерства ТОВ «Сучасна освіта» запрошує на челендж успішних спікерів «Бізнес: від ідеї до прибутку», який відбудеться у ЗТПП 23 січня, за адресою б.Центральний,4

Метою заходу є сприяння самореалізації активних громадян як основного чинника розбудови сучасних європейських міст. Захід об’єднує зусилля провідних експертів, фахівців, аналітиків, публічних особистостей, активної молоді та креативних підприємців. Запорошуємо до участі тих, хто хоче відкрити і розвивати власну справу, а також налагодити співпрацю і опанувати методики особистого зростання.

Своїм досвідом поділяться:

Вікторія Ткач (доктор економічних наук, директор науково-виробничого бізнес-інкубатора Хортицької національної академії, власник консалтингової платформи "Сучасна освіта"), Анна Турапіна (співвласник ТМ і антисалона IND BEAUTY, модель, візажист, керівник програм "Індустрія краси"), Олексій Пучков (директор "Урожая" та власник пекарні "Майстерня Пончиків"), Костянтин Кутик (енергетик з 10 річним досвідом. Керівник компанії "ЕкоТехно Інновації" ), Богдан Сидоренко (підприємець, власник компанії СБЛ Инвестмент ритейл групп), Сергій Горобець (більше 2 років веде бізнес на Амазон), Наталя Мазур (експерт із зовнішньо-економічної діяльності та співпраці з міжнародними фондами). Настя Стецевят (власниця магазинів одягу, героїня реаліті-шоу «Серця трьох» на Новому каналі, учасниця телешоу "Панянки-пацанки. Україна-Польща" (телеканал ТЕТ)).

Запрошуємо долучитись до нашого заходу!

Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням: http://clc.am/0hbwjw. Додаткова інформація за тел.: 067-539-00-27

Анонс події: http://startupclub.com.ua/zaporizhzhia_anons

Місце проведення - ЗТПП, б. Центральний, 4, з 15.00 до 17.00