На практикумі у ЗТПП бухгалтерам розкажуть про актуальні нововведення

c8fecb0cfac42c6e789429f135bd23f5 compressed v117 січня у Запорізькій торгово-промисловій палаті відбудеться перший у 2019 році практикум для бухгалтерів. Головна тема: основні законодавчі зміни та нововведення 2018 року, підготовка до складання підсумкової бухгалтерської та податкової звітності: прибуток, ПДВ, ПДФО, єдиний податок, ЄСВ, первинні документи, бухгалтерський облік.

Експерт заходу: Олена Бондарева, фахівець з питань оподаткування, автор численних публікацій в газетах «Бухгалтерія», «Все про бухгалтерський облік».

У програмі практикуму:

1. Законодавчі новини 2019 року: нові документи, останні зміни, в т.ч. «Зарплатні показники», Закон про валюту, зміни в податкових накладних та інше.

2. Підготовка до складання річної звітності по прибутку:

2.1. Інвентаризація активів і зобов'язань - нормативна база, терміни, податково-бухгалтерські наслідки, оформлення. Основні фонди, запаси, заборгованості, резерви та інше - докладний аналіз основних бухгалтерських питань, пов'язаних з їх урахуванням.

2.2. Огляд форм, складу і вимог до заповнення фінансової звітності за 2018 рік з урахуванням оновленого Закону про бухгалтерський облік.

2.3. Декларація по прибутку - на що звернути увагу при підготовці показників і заповненні за підсумками 2018 року. Виправлення помилок, наростаючий підсумок, коригування.

2.4. Додаток «РІ» - хто заповнює, принцип розрахунку і відображення різниць.

2.5. Новий Закон про ТОВ - його вплив на розподіл бухгалтерського прибутку за підсумками 2018 року.

2.6. Дайджест змін 2018 року в частині первинних документів (форма, реквізити, печатки).

3. Декларація з ПДВ за грудень - особливості заповнення з урахуванням наявності пільгових і неоподатковуваних операцій, відображення результатів проведеної інвентаризації (списання неліквідів, повернення орендованих об'єктів і інше).

4. Податкові накладні, розрахунки коригування - практичні приклади з урахуванням всіх актуальних змін і трактувань.

5. Трудові відносини. Практика перевірок, розпочатих 5 жовтня 2018 року.

6. Підведення підсумків 2018 року щодо питань ПДФО, ВС, єдиний соціальний внесок. Необхідні перерахунки, оптимальні варіанти виправлення помилок, традиційні питання оподаткування окремих виплат - матдопомоги, подарунки, підзвітні суми, дивіденди і інше.

7. Платники єдиного податку - звітність за 2018 рік: склад, строки надання, зміни, що відбулися в 2018 році.

8. Перехідні моменти: єдиний податок - загальна система. Обов'язкові та добровільні.

9. Відповіді на запитання учасників семінару.

Реєстрація учасників за тел .: (061) 701-72-64, (050) 668-62-24, (097) 438-08-78, (091) 342-66-05, Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. або на сайті bizedu.com.ua

Вартість участі - 780 грн. (В т.ч. ПДВ). У вартість включено: методичні матеріали, обід, кава-пауза.

Місце проведення - ЗТПП, б. Центральний 4, к. 223, 10.00 – 16.00.