Семінар «Можливості проекту ІТС для виробників плодоовочевої продукції Півдня України»

603a1b8c 9137 4e64 8718 faa33c729989 123-24 січня 2019 року у Запорізькій торгово-промисловій палаті відбудеться семінар для аграрних та харчових компаній регіону, присвячений можливостям проекту Міжнародного Торгового Центру (ІТС) для виробників плодоовочевої продукції Півдня України.

Захід ознайомить представників виробничих та переробних підприємств Запорізької області, що працюють у плодоовочевому секторі, та їх об’єднань, представників профільних підрозділів ОДА та міських рад, організацій із підтримки бізнесу з перебігом, цілями й можливостями Проекту ІТС, що розпочинає роботу у нашому регіоні з 2019 року. Виробники зможуть отримати від експертів практичні рекомендації для підвищення їх експортної компетентності.

Проект Міжнародного Торгового Центру (ІТС) допомагає малим і середнім виробникам та переробникам свіжих овочів і фруктів південних регіонів України підвищити конкурентоспроможність, інтегруватися в національні та глобальні ланцюжки створення вартості, відкрити доступ до нових ринків з фокусом на ринки ЄС.

Проект передбачає навчання представників малих і середніх підприємств виробництву товарів із урахуванням вимог цільових ринків, підвищення компетенції організацій із підтримки бізнесу для надання підприємцям ширшого кола якісних послуг, а також сприяння пілотним МСП у їх бажанні вийти на цільові ринки, зокрема ринки ЄС.

Проект фінансується Посольством Швеції в Україні та реалізується ІТС у тісній співпраці з національними партнерами проекту.

Тривалість проекту – п’ять років (2016-2020 рр.)

Місце проведення: Запорізька ТПП, конференц-зала, бул. Центральний, 4, початок о 10.00

За додатковою інформацією звертайтеся до Управління організаційної роботи та міжнародних відносин ЗТПП за тел. (061)233-11-72 або за e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

docxПрограма заходу363.41 KB

РЕЄСТРАЦІЯ:   https://goo.gl/forms/Cz4qeXobtSYx2ClI2