Підсумкове в 2018 році засідання Клубу якості присвятили менеджменту інформаційної безпеки

112 грудня у Запорізькій торгово-промисловій палаті відбулася заключна в 2018 році зустріч членів Клубу якості. Тема засідання: «Введення в стандарт ISO 27001-2013: менеджмент інформаційної безпеки для НЕспеціалістів в галузі IT». Запорізька торгово-промислова палата, об’єднуючи провідні компанії регіону, завжди пропонує для бізнесу сучасні та дієві інструменти розвитку. Невипадково до розгляду учасників Клубу якості запропонована саме така тема. Стандарт ISO 27001-2013 спрямований на визначення та встановлення вимог до створення, запровадження, підтримки функціонування та безперервного покращення системи менеджменту інформаційної безпеки, тому його значення для бізнесу важко переоцінити.
Експертом заходу виступив Олександр Кравченко, бізнес-консультант з питань побудови корпоративних мереж, кібербезпеки, розробки бізнес-додатків, впровадження хмарних сервісів, організації міжнародних науково-технічних заходів, аудитор Органу із сертифікації «ПРИРОСТ».
Вивчали основні терміни та визначення стандарту ISO 27001-2013, роль інформаційної безпеки в життєдіяльності підприємства, основні принципи і підходи стандарту, на завершення – розглянули процес створення системи інформаційної безпеки компанії.
Загалом 2018 рік став дуже насиченим та пізнавальним для учасників Клубу якості при Запорізькій ТПП. Зокрема, на зустрічах з авторитетними експертами у сфері  стандартів менеджменту якості вивчали особливості переходу на нову версію стандарту ISO 9001:2015, використання ключових індикаторів (KPI) виробничих процесів, основи філософії безперервного вдосконалення Кайдзен, сучасні механізми підвищення ефективності надання суспільних послуг та якості життя в об’єднаних територіальних громадах та інші актуальні теми. Вперше реалізований і «гостьовий» бізнес-візит. Практичним досвідом з функціонування системи менеджменту якості на підприємстві з колегами ділилися засновники та співробітники компанії TАКТ – найбільшого металосервісного центру в Україні із головним офісом в м. Дніпро.
Наразі учасників Клубу якості чекають нові цікаві заходи вже у новому 2019 році. Щодо приєднання до лав Запорізького клубу якості – звертайтеся за телефонами (061) 213-50-27, (050) 488-03-83.

200x150