Запорізькі підприємці вивчають закордонні електронні майданчики для реалізації продукції та послуг

128 листопада Центр підтримки експорту* у Запорізькій торгово-промисловій палаті запросив спеціалістів малого та середнього бізнесу на практикум «Швидкий продаж товарів українського виробництва за допомогою відомих електронних торгових майданчиків». Захід відбувається за сприяння Проекту ПРОМІС.

Понад 50 представників малого та середнього бізнесу, що планують виходити на експортні ринки та шукають партнерів, вивчають можливості пошуку потенційних покупців за допомогою відомих світових B2B електронних майданчиків.

Серед учасників – підприємства аграрної, харчової, промислової сфери, а саме - виробники нестандартного промислового обладнання, меблів, світильників, зварювальної техніки, продовольства. Практичний захід допоможе компаніям отримати цінні знання про основні інструменти та правила роботи на електронних майданчиках.

Експерт зустрічі – президент Клубу експортерів Євгенія Литвинова зазначає: «Кожен учасник практикуму зможе сьогодні ознайомитися з основними найбільшими світовими майданчиками, що охоплюють понад 190 країн світу. Вивчатимемо, як за їх допомогою продавати товари українського виробництва за кордон, дізнаємося, які регламенти є в кожній з країн, який функціонал надають різні торгові майданчики. У підсумку - компанії зможуть обрати найдоцільніший саме для їх виду діяльності».

На практикумі до розгляду запропоновано 6 найбільших торгових майданчиків світу: alibaba.com, europages.com, indiamart.com, Amazon.com, Ec21.com, ThomasNet.com. На учасників чекає інформація щодо можливостей та особливостей кожного з них, поради з розробки правильної стратегії продажу через електронні майданчики та алгоритм підготовки матеріалів для розміщення, приклади ефективного розміщення та багато практичних вправ.

Центр підтримки експорту* - це Проект, який реалізується Запорізькою ТПП у партнерстві з Агенцією регіонального розвитку Запорізької області за сприяння Проекту ПРОМІС. Знаннями та набутим досвідом експерти ЗТПП та спеціально запрошені консультанти планують ділитися з бізнесом щодо необхідних умов, процедур для експорту продукції на зовнішні ринки, розміщення комерційних пропозицій та подальшій ефективній маркетинговій діяльності на електронних торгових майданчиках.

200x150