Навчимося продавати продукцію на закордонних електронних майданчиках

1128 листопада Центр підтримки експорту* у Запорізькій торгово-промисловій палаті запрошує спеціалістів на практикум «Швидкий продаж товарів українського виробництва за допомогою відомих електронних торгових майданчиків», який відбудеться за сприяння Проекту ПРОМІС.
Представники малого та середнього бізнесу, що планують виходити на експортні ринки, дізнаються про можливості пошуку потенційних покупців за допомогою відомих світових B2B e-commerce майданчиків.  Зокрема, на тренінгу буде охоплено 5 найбільших електронних майданчиків (Китай, ЄС, Індія, США, Південна Корея). Учасники отримають практичні навички продажів продукції на експорт за допомогою відомих електронних торгових майданчиків, розміщення комерційних пропозицій та збуту товару у понад 245 країн світу.
Цільова аудиторія: українські виробники всіх видів продукції, промисловці, підприємці.Основні теми практикуму:
•    Головні торгові майданчики світу, їх опис, цільова аудиторія, можливості:
- alibaba.com;
- europages.com;
- indiamart.com;
- Amazon.com;
- Ec21.com;
- ThomasNet.com;
- чи потрібно нести витрати при розміщенні, і які саме;
- як зробити максимально ефективне розміщення при мінімальних витратах;
- людські ресурси та знання необхідні для ефективної торгівлі;
- можливості та фішки кожного із торгових майданчиків.
•    Розроблення правильної стратегії продажу через електронні майданчики. Підготовка матеріалів для розміщення – алгоритм:
- як вірно обрати торговий майданчик;
- тендери на головних торгових майданчиках світу;
- партнерство на головних торгових майданчиках світу;
- чи можливо отримати Private Label контракти через електронні майданчики, і як;
- підготовка комерційної пропозиції;
- які матеріали необхідно підготувати для розміщення;
- на що потрібно звертати увагу, при розміщенні інформації для різних країн призначення, та на різних мовах;
•    Приклади ефективного розміщення на майданчиках. Що саме потрібно розміщувати і де?  Розбір кейсів компаній для адаптації під успішний досвід:
- приклади ефективного розміщення українських компаній на світових майданчиках
- що саме потрібно заповнювати в продуктових картках;
- успішні алгоритми заповнення ключових слів у назвах;
- чи потрібен дизайн і який?
- надання рекомендацій по розміщенню пропозицій;
•    Практика:
- реєстрація користувача та заповнення продуктових карток (на прикладі однієї із платформ) із вірним заповненням ключових слів у назвах;
- подача на тендер через RFQ;
- відповіді на питання.Лектор: Євгенія Литвинова – президент Клуба експортерів, експерт в галузі міжнародної торгівлі.Захід відбудеться 28 листопада 2018 року в конференц-залі Запорізької торгово-промислової палати, за адресою: бульвар Центральний, 4. Початок о 10:00. Початок реєстрації о 9.30. Участь в семінарі безкоштовна.Реєстрація обов'язкова за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezyQgQRptuETZm7hWlJmwKF8XRhuKR2YBZ9X4rFY3-zPNhjQ/viewform?vc=0&c=0&w=1
 З усіх питань звертайтесь до Управління організаційної роботи та міжнародних відносин за тел.: 061-233-11-72, е-mаіl: oso@ссі.zр.uа.

Центр підтримки експорту* - це Проект, який реалізується Запорізькою ТПП у партнерстві з Агенцією регіонального розвитку Запорізької області за сприяння Проекту ПРОМІС. Знаннями та набутим досвідом експерти ЗТПП та спеціально запрошені консультанти планують ділитися з бізнесом щодо необхідних умов, процедур для експорту продукції на зовнішні ринки, розміщення комерційних пропозицій та подальшій ефективній маркетинговій діяльності на електронних торгових майданчиках.
tppbizedu4