Триденний тренінг підготує до експорту

P101083221 листопада в Центрі інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя, основаному на базі Запорізької торгово-промислової палати, стартував триденний тренінг для представників малого та середнього бізнесу регіону, експортерів-початківців. Освітній захід проходить за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи «EU4Business».
«Підтримка експорту для МСП: готовність експортувати» - це курс, спрямований допомогти починаючим експортерам визначитися з мотивацією та сформувати свій індивідуальний експортний план.
Експерт  тренінгу, директор міжнародного консалтингового агентства Strategy Crowd (Ірландія) Родді Філі зазначає: «Моє завдання – підготувати компанії, що вперше виходять на експорт, до роботи на нових для них ринках. У цьому їм допоможе розуміння мети, «навіщо я виходжу на ці ринки», проведення маркетингових досліджень, визначення найоптимальніших шляхів, знання процесу продажів на зовнішньому ринку. Сподіваюся, методики, які ми детально вивчатимемо на тренінгу, компанії активно будуть використовувати в своїй експортній діяльності».
P1010827
P1010833
Курс є дуже інтерактивним, з акцентом на практичні інструменти. Кожен розділ складається з поєднання інформаційних матеріалів та практичних вправ, щоб допомогти учасникам розробити як стратегію розвитку експорту, так і план дій, який відповідає їх бізнес-стратегії та цілям. У програмі заплановані такі теми: виклики експорту та глобалізація, дослідження міжнародних ринків, маршрут до ринкових та партнерських каналів, пропозиція вартості та продаж на міжнародних ринках, міжнародний маркетинг та культура, стратегічне рішення: чи готові експортувати?

200x150