23542351

223311Тренінг "Пошук та перевірка контрагентів. Ризики в міжнародній торгівлі. Як розпізнати та запобігти?" – це  семінар-тренінг спеціально розроблений для керівників підприємств МСБ, менеджерів ЗЕД, логістів, спеціалістів з експортно-імпортних операцій. Дата проведення: 09 листопада 2018 року

Для кого: ТОП-менеджери, власники бізнесу, менеджери ЗЕД, логісти, спеціалісти з експортно-імпортних операцій

Місце проведення: Запорізька ТПП, бульв. Центральний, 4, м. Запоріжжя

Основною метою є навчання основам пошуку потенційних покупців, розуміння їх вимог та вподобань, а також надбання практичних інструментів перевірки контрагентів, вміння ними користуватися. Тренінг проходить за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business.

Практична цінність тренінгу полягатиме в надбанні навичок та вмінь аналізувати ризики в міжнародній торгівлі, розпізнавати їх та уникати в практичній роботі на експортних ринках, вивченні інструментів для перевірки потенційних покупців, розпізнавати головні «шахрайські маячки».

Курс є дуже інтенсивним, багатим на обговорення та практичні завдання, має акценти на практичні інструменти, які слід застосовувати до вашого бізнесу. Кожен розділ складатиметься з поєднання інформаційних матеріалів та практичних вправ, щоб допомогти учасникам виявити основні ризики міжнародної торгівлі та навчитись користуватися практичними інструментами перевірки контрагентів.

Познайомтеся зі своїм тренером:

12312312

Микола Ларін, керівник проектів Асоціації експортерів і імпортерів «ЗЕД», експерт в галузі міжнародної торгівлі.

Брав безпосередню участь в якості керівника проекту по перекладу, адаптації національного законодавства та видання в Україні багатьох офіційних публікацій МТП, в тому числі і Застереження МТП 2003 про форс-мажори і Застереження МТП 2003 про ускладнення.

Практичний досвід роботи у сфері зовнішньоекономічної діяльності (експорт та імпорт з різними країнами (різні групи товарів) понад вісім років.

Вартість участі в тренінгу "Пошук та перевірка контрагентів. Ризики в міжнародній торгівлі. Як розпізнати та запобігти?" становить 1000 гривень за 1 учасника; в вартість навчання входять інформаційні навчальні матеріали, а також кава-паузи, обіди. Учасники тренінгу оплачують транспортні витрати і витрати по проживанню самостійно.

docПрограма322.00 KB31/10/2018, 13:50

Для участі у тренінгу необхідно заповнити онлайн-заявку за посиланням https://form.jotformeu.com/82880807525363 не пізніше 08 листопада 2018 року.

Поспішайте реєструватися, адже кількість місць обмежена.

За додатковою інформацією звертайтеся по електронній пошті Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. або по телефону +38 061 233-11-72.

tppbizedu4