Форум «Agro Pro»: запрошуємо виробників агропродукції до участі

АгроПРО Сторона1

Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках ініціативи «EU4Business» Європейського Союзу запрошує взяти участь у II спеціалізованому аграрному форумі з переробки продуктів тваринництва та рослинництва «Agro Pro», що відбудеться у виставковому центрі «Козак-Палац» 1-2 листопада.

Основною метою заходу є консолідація сільгосптоваровиробників для впровадження глибокої переробки продукції тваринництва та рослинництва з метою виходу на ринки з вищою дохідністю, а також поліпшення технології виробництва і переробки, покращення відносин з торговими мережами, вдосконалення можливостей малого та середнього бізнесу через ринкові об’єднання (кооперацію) та співпрацю.

Очікується, що у дискусіях візьмуть участь українські та закордонні експерти, представники міжнародних проектів з технічної допомоги, компанії, що спеціалізуються на вирощуванні, переробці агропродукції.

Приєднатися до організованих ринків, збільшити відсотки та вдосконалити технології глибокої переробки продукції, застосувати на практиці нові технології та ідеї, - завдання, що мають обєднати фермерські господарства Запорізького та сусідніх регіонів.

У другий день форуму заплановано візити на підприємства для ознайомлення з найкращою практикою впровадження інноваційних технологій у виробничий процес.

Перший аграрний форум у рамках ініціативи «EU4Business» відбувся у Запоріжжі рік тому та обєднав 25 спікерів та понад 150 учасників навколо теми розвитку плодоовочівництва та вирощування нових нішевих культур.

pdfПрограма форуму328.26 KB31/10/2018, 10:00

Участь у заході є безкоштовною. Для того, щоб зареєструватися на Форум, необхідно до 31 жовтня включно заповнити он-лайн заявку https://form.jotformeu.com/82813933225356

За додатковою інформацією звертайтеся за електронною адресою Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. або за телефоном+38 (061) 233-11-72, (050) 484-11-97

200x150