broker tamojnya zaporozhzhye eur1

Спільна мета: ефективне використання енергетичних ресурсів

З 20 по 22 квітня у Києві пройшла 2-а спеціалізована виставка «Енергоефективність та енергозбереження». Організатор заходу - Торгово-промислова палата України, у виставковому центрі якої й демонстрували свої розробки вітчизняні підприємства,  організації.
Презентували-новітні технології, інноваційні рішення, обладнання для виробництва та використання альтернативного палива, твердого біопалива, енергозберігаючі технології в будівництві та житлово-комунальному господарстві.

Стенд Запорізької області на виставці представила Запорізька торгово-промислова палата разом з підприємствами-учасниками від регіону, а саме – державним підприємством КБ «Івченко-Прогрес» (єдиним в Україні розробником та виробником газотурбінних двигунів авіаційного і промислового застосування), ЗАТ «Світлотехніка» (одним з найстаріших і найбільших вітчизняних підприємств-виробників світлотехнічної продукції), ТОВ «Завод напівпровідників» (виробником основних елементів для панелей сонячних батарей), ВАТ «Южтрансенерго» (компанією-постачальником модульного устаткування для отримання тепла й електроенергії).

енергоеффективность

Як можливість просування перспективних проектів з розвитку авіаційної і наземної техніки розглядає участь у спеціалізованих виставках  ДП «Івченко-Прогрес». Цього разу у Києві був запропонований спільний проект  підприємства з ВАТ «Мотор Січ» і консорціумом «Газотранспортні технології»: «Модернізація газотранспортної системи України застосуванням газотурбінного двигуна АІ-312 потужністю 12 МВт».

Науково-технічні показники, інвестиційна привабливість нової розробки високо оцінені конкурсною комісією під головуванням Президента ТПП України Сергія Скрипченко. ДП «Івченко-Прогрес» посіло перше місце у конкурсі енергоефективних та енергозберігаючих технологій, що проходив у рамках виставки.

Дипломом третього ступеню нагороджений ще один учасник від Запорізької області – ЗАТ «Світлотехніка». Належну оцінку отримали енергоекономічні вуличні світлодіодні світильники «Адмірал» - власний продукт підприємства, перша подібна розробка саме українського виробництва.

Заступник директора ЗАТ «Світлотехніка» Володимир Хохлачов:

- Створення та налагодження серійного виробництва нових моделей енергоекономічних світлодіодних світильників різноманітного призначення – особливий напрямок нашої діяльності. Адже використання енергоефективних та енергозберігаючих технологій, альтернативних джерел енергії залишається пріоритетним практично для всіх країн світу.

Приємно, що представлена нами на виставці продукція отримала високу оцінку конкурсної комісії, викликала зацікавленість  учасників та гостей заходу.

энергоэффективность