64222 001 AUM Banner 600x80 en

Компроміс для бізнес - партнерства

1818 вересня у Запорізькій торгово-промисловій палаті відбувся семінар, що об’єднав юристів, медіаторів, підприємців.
Головне питання: особливості використання на практиці бізнес-партнерської медіації. Експерт заходу – міжнародний медіатор, юрист, тренер з медіації Світлана Петрова. Спільний бізнес – спільні цінності, прагнення, погляди на розвиток компанії. Щоб саме так відбувалося у реальності, необхідно ще на стадії створення, формування бізнесу залучати партнерську медіацію, яка допоможе створити сталий партнерський бізнес, - вважає експерт. У разі ж припинення бізнесу – медіація допоможе зберегти взаємовідносини та ресурси.
Плюси та мінуси, ризики партнерства у бізнесі, правила та методи вирішення конфліктів, а також як мінімізувати розбіжності при створенні бізнесу з партнером, - всі ці питання учасники вивчали протягом навчального дня у формі діалогів, бізнес-ігор, моделювання ситуацій.
Нагадаємо, відповідаючи потребам часу, у Запорізькій торгово-промисловій палаті діє Центр бізнес-медіації. 16 травня відбулося підписання Меморандуму про співробітництво між Запорізькою торгово-промисловою палатою та Національною асоціацією медіаторів України. Мета - створення сприятливих умов розвитку медіації та культури застосування альтернативних способів вирішення спорів в Запорізькому регіоні та Україні в цілому.

200x150