64222 001 AUM Banner 600x80 en

Відкрити португальський ринок для запорізьких товаровиробників

ant 1Відкрити португальський ринок для наших виробників та наростити експорт – мета української делегації на бізнес-форумі Україна-Португалія.

Центр підтримки експорту Запорізької торгово-промислової палати на заході представив віце-президент Запорізької ТПП Дмитро Антонюк

- Двосторонні перемовини в Лісабоні підтвердили, що португальський бізнес відзначає покращення українського бізнес-клімату та готовий обговорювати реалізацію спільних проектів. Зокрема, у сферах промисловості, АПК, переробки продукції, інжинірингової діяльності, зеленої енергетики, ІТ. Це галузі, які перспективні і для Запорізького регіону, нарощування експортної активності запорізьких компаній – виробників.

Торговельна місія відбулася у рамках офіційного візиту першого віце-прем'єр-міністра України – міністра економічного розвитку і торгівлі Степана Кубіва. У складі делегації українського бізнесу на чолі з президентом ТПП України Геннадієм Чижиковим – керівники українських компаній, представники регіональних торгово-промислових палат.

Форум надав можливість окреслити пріоритети співпраці України та Португалії на  цей рік. Серед них – розширення номенклатури експорту та збільшення позитивного для України торговельного сальдо, реалізація перспективних українсько-португальських проектів в енергетиці та нафтогазовій сфері, суднобудуванні, в тому числі на ринках третіх країн, а також використання традиційної присутності Португалії в португаломовних африканських країнах для ефективного просування на їх ринки української конкурентоспроможної продукції.

ant 3ant 3

200x150