64222 001 AUM Banner 600x80 en

Тренінг «Стратегічне бізнес-планування фруктово-ягідного бізнесу»: Відгуки учасників. Фотогалерея

1

5 – 6 вересня власники, топ-менеджери агропідприємств Запорізького регіону вдосконалювали знання на тренінгу «Стратегічне бізнес-планування фруктово-ягідного бізнесу». Захід був організований Центром інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя Запорізької ТПП за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business.

Тренер курсу – Ірина Кухтіна, президент Асоціації «Ягідництво України» протягом двох днів у бесідах, дискусіях, бізнес-іграх допомагала учасникам не тільки вивчити нові інструменти стратегічного планування, але й подивитися на власний бізнес під іншим кутом, знайти нові підходи та рішення. Корисний досвід аграрії отримали під час візиту до однієї з найсучасніших агрокомпаній Запорізького регіону – «СПП-Лана» (її представники також взяли участь у тренінгу), де познайомилися з організацією вирощування та зберігання фруктової продукції

Відгуки учасників тренінгу

ГерманСергій Герман, ТОВ «Аврора»:

-Наше підприємство є експортером агропродукції зі стажем. Та навіть для досвідчених компаній такі тренінги дуже корисні, адже допомагають керівнику переключитися з повсякденних турбот до глобальних проблем підприємства.

ТеребоваНаталія Теребова, ПАТ «Племзавод «Степной»:

-Ми є виробником якісної сировини і якісної натуральної молочної продукції. Нещодавно спробували себе в новому для нас напрямку – вирощуванні фруктів. Тож сподіваємося, на тренінгу отримаємо не тільки корисні знання, але й натхнення на нову справу.

Глущенко2Станіслав Глущенко, приватний підприємець:

-Наше господарство займається вирощуванням винограду. Наразі ягідний бізнес має дуже низьку маржу, тому цілком закономірно, що залишатимуться на ринку тільки ті, хто має професійний підхід до роботи. Ми хочемо бути серед цих виробників, а отже постійно навчаємося, намагаємося бути «в тренді».

Степанянц

Наталя Степанянц, ТОВ «СПП «Лана»:

-Завжди прагнемо використовувати інноваційні підходи в агробізнесі. З радістю поділимося досвідом з колегами – запланований візит учасників тренінгу до «СПП Лана» - продемонструємо наші сади, холодильні камери для збереження продукції, розкажемо, як організовуємо логістику, обміняємося думками. Такі тренінги дуже корисні, часто не вистачає знань, досвіду, новацій в управлінні персоналом, організації виробництва. Наш тренер дуже дохідливо пояснює ці важливі для бізнесу процеси.

200x150