64222 001 AUM Banner 600x80 en

Глобальні тренди - для розвитку українських талантів

IMG 37845 липня у Запорізькій торгово-промисловій палаті розпочався тренінг для власників та топ-менеджерів компаній, присвячений сучасним системам управління персоналом. У заході беруть участь керівники, представники кадрових служб малого та середнього бізнесу, що представляють сектор промисловості, енергетики, сферу послуг.

Сформувати ефективний колектив, зменшити витрати часу та ресурсів на пошук кадрів та рішення управлінських питань, покращити умови праці персоналу – про всі ці незамінні умови підвищення конкурентоспроможності буде йти мова під час двох модулів тренінгу: 5-6 липня та 12-13 липня.

Відкриваючи захід, віце-президент Запорізької торгово-промислової палати Андрій Куц звернув увагу присутніх на те, що чотириденний захід організований в рамках ініціативи EU4Business за підтримки ЄБРР. Такі освітні заходи, поряд з форумами, конференціями становлять важливу частину діяльності проекту, так само, як і консалтингова підтримка бізнесу.

Тренери курсу «Система управління персоналом» - міжнародний експерт з управління персоналом Андрій Ніколов та дипломований психолог, експерт з розробки та запровадження HR-стратегій Анастасія Якименко.

Андрій Ніколов зазначає: «На різних етапах бізнес потребує різних фахівців. Ми пропонуємо розібратися, які саме люди потрібні конкретній компанії, як сприяти їх розвитку, оцінювати, досягати разом з ними найвищих результатів. Цими днями у Чикаго завершилася глобальна НR-конференція, яка зібрала спеціалістів та експертів у галузі управління персоналом з усього світу – загалом близько 20 тисяч чоловік. Сьогодні ми будемо говорити про найсучасніші тренди, які пропонує світ, про те, що актуально саме для нашого регіону, напрацювання, які треба зберігати, можливості експериментувати, пробувати щось нове.

Ефективність будь-якого тренінгу знаходиться поза його межами та проявляється тоді, коли люди почнуть застосовувати те, про що сьогодні йтиме мова, можливо, можливо, помилятися, але рухатися далі.

В Україні є таланти, вони готові розвиватися та досягати результату!»

200x150