64222 001 AUM Banner 600x80 en

Про участь у публічних закупівлях – для малого та середнього бізнесу

126 червня Запорізька торгово-промислова запросила керівників підприємств, маркетологів, фахівців відділів та служб, діяльність яких пов'язана з участю у публічних закупівлях в системі ProZorro, до участі в семінарі, присвяченому публічним закупівлям.

Навчальний захід для учасників електронних торгів реалізовано Запорізькою торгово-промисловою палатою спільно з Департаментом надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Запорізької міської ради в рамках бюджетної програми фінансування заходів щодо сприяння розвитку малого та середнього підприємництва у місті Запоріжжі на 2018 рік.

У програмі семінару:

1. Електронна система закупівель ProZorro. Нормативно-правові акти, які регулюють публічні закупівлі. Різниця у допорогових і понадпорогових закупівлях.

2. Кваліфікаційні критерії до учасників. Приклади дискримінаційних вимог до учасників. Відмова в участі у процедурі закупівлі та відхилення тендерної пропозиції. Антиконкурентні узгоджені дії.

3. Алгоритм проведення публічних закупівель. Участь в аукціоні. Підстави для відхилення тендерних пропозицій. Типові помилки при підготовці учасниками тендерних пропозицій.

4. Критерії та методика оцінки тендерних пропозицій. Нецінові критерії. Приведена ціна. Визначення переможця.

5. Вимоги щодо укладання та виконання договору про закупівлю. Терміни укладання. Внесення змін до договору про закупівлю.

6. Порядок оскарження дій замовника під час проведення торгів:

- види скарг в Антимонопольний комітет України, їх зміст та порядок подання;

- розмір плати за подання скарги до АМКУ;

- порядок та строки розгляду скарг Антимонопольним комітетом України, види рішень, виконання рішень Антимонопольного комітету України.

7. Здійснення контролю за проведенням процедур торгів; потенційні ризики замовників та учасників публічних закупівель.

8. Вирішення на практиці спірних питань, що виникають між замовниками та учасниками торгів в процесі проведення процедур публічних закупівель.

9. Участь у тендерах, як підвищити свої шанси на перемогу.

10. Залучення інвестицій в бізнес.

Доповідачі:

Кауніна Галина Олександрівна – практикуючий консультант у сфері публічних закупівель, постійний лектор ТПП.

Синчило Дмитро Олександрович – начальник відділу моніторингу та перевірок державних закупівель Управління Східного офісу Держаудитслужби в Запорізькій області.

Максимович Юрій Володимирович – віце-президент Асоціації приватних інвесторів України.

200x150