64222 001 AUM Banner 600x80 en

ПРАТ «ЗАПОРІЖВОГНЕТРИВ» - 85

1Член Запорізької торгово-промислової палати - ПРАТ «ЗАПОРІЖВОГНЕТРИВ» відзначає 85-річний ювілей. З цієї нагоди найбільше підприємство України у даній галузі відзначено почесним дипломом президії Торгово-промислової палати України – «За вагомий внесок у розвиток промисловості України та з нагоди 85-річчя від дня заснування».

Нагороду генеральному директору ПРАТ «Запоріжвогнетрив» Сергію Гоману під час урочистих зборів вручив віце-президент Запорізької торгово-промислової палати Андрій Куц.

Привітавши колектив підприємства від імені Запорізької ТПП, Андрій Куц відзначив, що саме такі підприємства, як Запорізький вогнетривний завод свого часу стали основою палатівського руху. Адже Запорізька палата та «ЗАПОРІЖВОГНЕТРИВ» - майже ровісники.

За сумлінну багаторічну співпрацю, високий професіоналізм почесною відзнакою Запорізької обласної федерації роботодавців ІІ ступеню – орденом «За заслуги» ІІ ступеню, а також почесними грамотами ЗОСПП(Р) «Потенціал» нагороджені заслужені представники колективу підприємства. Нагороди вручив виконавчий директор Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал" Валерій Крайній.

ПРАТ "ЗАПОРІЖВОГНЕТРИВ" випускає більше 1200 основних марок вогнетривів, неформованих матеріалів, бетонних сумішей і мас. Підприємство специалізується на виробництві шамотних, високоглиноземних, магнезіальних та неформованих виробів. Основними споживачами є підприємства металургійної, цементної, скляної, хімічної, теплоенергетичної промисловості країн Європи, Азії та Африки.

200x150