64222 001 AUM Banner 600x80 en

Тренінг «Система управління персоналом». Старт навчання – 5 липня

HR2

Методологія побудови системи персоналом – у чотириденному тренінгу (2 модулі) для представників (власників та топ-менеджерів) малого та середнього бізнесу. Вибудувати систему управління персоналом, зменшити витрати часу та ресурсів на пошук персоналу та вирішення управлінських питань, покращити умови роботи персоналу, - знання, отримані під час тренінгу, допоможуть вирішити ці та багато інших профільних питань.

Курс навчання спеціально розроблений для підприємств МСБ щодо налагодження системи управління персоналом. Тренінг проходить за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business.

Під час тренінгу учасники опанують навички налагодження системи управління персоналом в компанії (бізнес-процес), вміння проводити аудит персоналу, розробляти моделі компетенцій, планувати розвиток персоналу (персональний та професійний), а також управляти мотивацією персоналу.

Курс є дуже інтерактивним та багатим на обговорення, має акценти на практичні інструменти, які слід застосовувати до Вашого бізнесу. Кожен розділ складатиметься з поєднання інформаційних матеріалів та практичних вправ, щоб допомогти учасникам розробити як стратегію управління персоналом в організації, так і план дій, який відповідає за розвиток та навчання персоналу.

Познайомтеся зі своїми тренерами:

Андрій Ніколов

Дипломований фахівець з управління: Одеська Академія Харчових Технологій, менеджмент організацій (2002), Haas School of Business University of Berkeley, California, USA (2007)

Має досвід реалізації HR-проектів в компаніях FMCG (концерн Оверлайн ТМ «Мягков»), торгівля (Рорус) та IT (Тріоніка).

Спікер на Генеральній Ассамблеї EAPM (European Association of People Management, Флоренція, 2012).

Екс-член правління HR-комітету EBA (European Business Association)

Експерт рейтингу найкращих роботодавців 2014 КАПІТАЛ 500.

Сертифікований тренер JCI.

Анастасія Якименко

Дипломований психолог: Академія муніципального управління (2012).

OXNP GROUP, HR- generalist.

Розробка і впровадження HR стратегії розвитку компанії

рекрутинг - зняття заявки на підбір персоналу, складання тексту вакансії, розміщення вакансій на сайтах пошуку роботи, прямий пошук через соц.сети, проведення телефонного / Skype інтерв'ю з кандидатами, проведення первинного інтерв'ю, організація зустрічей з ЛПР, ведення кандидата до виходу на роботу

Проведення адаптаційних заходів для нових співробітників (семінари по введенню в посаду)

Успішне і своєчасне закриття вакансій в сфері IT різного рівня - від лінійного персоналу до топових позицій

Автор тренінгів на теми: «Робота в команді», «Емоційний інтелект», «Постановка і досягнення цілей», «Стресостійкість», «Гейміфікація як метод вирішення завдань», «Моделювання особистої ефективності»,».

- ГО «ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ ВІЛЬНИХ ЛЮДЕЙ», HR-консультант.

Сертифікований тренер проекту ELITE TEMPUS В УКРАЇНІ

docПрограма тренінгу188.00 KB

Зворотній зв'язок
Ваші П.І.Б
Ваш контактний телефон
Неверный Ввод

Вартість участі в тренінгу «Система управління персоналом» становить 3000 гривень за 1 учасника; в вартість навчання входять інформаційні навчальні матеріали, а також кава-паузи, обіди. Учасники тренінгу оплачують транспортні витрати і витрати по проживанню самостійно. Курс викладається українською мовою.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити онлайн-заявку за посиланням https://form.jotformeu.com/81612459225355 не пізніше 02 липня 2018 року. Поспішайте реєструватися, адже кількість місць обмежена. За додатковою інформацією звертайтеся електронною поштою Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. або за телефоном +38 061 233-11-72, +38 050 484-11-97

200x150