64222 001 AUM Banner 600x80 en

Секрети кадрової роботи – від експертів

20180613 09572513 червня Запорізька торгово-промислова палата спільно з видавництвом «Професійні видання» у рамках ІІІ Всеукраїнського з’їзду кадровиків запросили фахівців до участі у семінарі «Секрети кадрової роботи — 2018. останні зміни, тенденції, рекомендації та поради експертів».

Основними тематичними напрямками заходу стали: практика вирішення кадрових питань, пов`язаних з проходженням військової служби працівниками, самостійний кадровий аудит, оскарження постанов про накладення штрафів держпраці.

Зокрема, детальна увага була приділена таким питанням: обов’язкові дії фахівців служб персоналу, алгоритм організації та ведення військового обліку та бронювання військовозобов’язаних на підприємствах, в установах та організаціях, дії фахівців служб персоналу щодо оформлення часу проходження військової (альтернативної) служби та проходження військових зборів працівниками-військовозобов’язаними, дії фахівців служб персоналу щодо надання пільг працівникам, які є учасниками АТО.

Експерти поділилися практичними «фішками» для оптимізації кадрової роботи.

У центрі уваги - правила внутрішнього трудового розпорядку, колективний договір, штатний розпис, трудові книжки працівників, трудові договори та контракти, особові картки П-2, особові справи працівників, документи щодо діяльності комісії із соціального страхування, посадові та робочі інструкції, табелі обліку робочого часу, графік відпусток 2018, підготовка звітності, план роботи кадрової служби.

200x150