Тренінг «Ефективні продажі» у фото та відгуках учасників - Запорізька торгово-промислова палата: Через співробітництво до процвітання

64222 001 AUM Banner 600x80 en

Тренінг «Ефективні продажі» у фото та відгуках учасників

122-25 травня 2018 року у Запорізькій торгово-промисловій палаті відбувся тренінг Ефективні продажі в умовах жорсткої конкуренції». Захід був організований Центром підтримки бізнесу м. Запоріжжя за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business.

Учасники разом з сертифікованим тренером бізнес-програм Ольгою Свєтовою, інтернет-маркетологом Владиславом Шевченко пройшли весь шлях - від знайомства з клієнтом до укладання угоди і подальшої співпраці.

Вітаємо випускників спеціалізованого курсу та бажаємо їм успішної реалізації отриманих знань на практиці!

Слово учасникам тренінгу

Лада Жовтяк, ПрАТ «Запорізька кондитерська фабрика»:

Жовтяк- Разом з колегами ми беремо участь у дуже актуальному та потрібному для нас тренінгу, адже наразі шукаємо нові канали збуту. Як начальник відділу продажів можу стверджувати, що тенденції останніх років свідчать про зниження реалізації кондитерських виробів. Тому необхідно шукати нові інструменти збуту, підвищення продажів. На тренінгу ми знайшли способи, ідеї, розібралися з термінологією. Я впевнена, це допоможе у нашій роботі.

Наталя Безпалько, ТОВ «Ритм»:

БезпалькоМи виробляємо матеріали для благоустрою, зокрема, наше підприємство займається виготовленням тротуарної плитки. Результати нашої роботи можна побачити на майданчику біля Запорізької обласної ради, палацу спорту «Юність».

Беремо участь у тренінгу, тому що хочемо підвищити знання, надавати клієнтам можливості для максимально комфортної покупки. Отримали від тренера заряд бадьорості, натхнення, хочеться працювати та отримувати нові досягнення.

Ірина Череп, ПП «Елтіз»:

ЧерепНаше підприємство займається виробництвом сухих трансформаторів, силових електричних реакторів. На сьогодні переді мною стоять завдання, які потребують підвищити знання у сфері продажів. Що надає цей тренінг? Головним чином, це підвищення особистісних якостей, професійних компетенцій, кваліфікації. Сподіваюся, отримані знання, навички, принесуть користь мені, моїм колегам та всій нашій компанії.

Євген Бабушкін, ТОВ «Аіркон»:

БабушкинНаша компанія спеціалізується на кліматичних технологіях, займається продажем кондиціонерів, іншого обладнання. На тренінг я прийшов, щоб збільшити ефективність продажів, і мої очікування виправдалися: я почерпнув дуже багато нового, цікавого для себе. Зокрема, особливості спілкування з клієнтом. Отримані знання буду застосовувати у щоденній роботі.

Наталя Шило, менеджер:

ШилоВраження про тренінг – дуже позитивні. Я тут, тому що мені не вистачає досвіду у підготовці комерційної пропозиції, роботи з запереченнями, укладання угоди. Буду використовувати отримані знання на практиці.

200x150