Семінар для підприємців «ЯК ЗНАЙТИ БІЗНЕС-ПАРТНЕРА В ЄС?»

31129413 1853400734704546 5629521202323128320 n4 травня 2018 року у Запорізькій торгово-промисловій палаті (бул. Центральний, 4) відбудеться семінар для підприємців "ЯК ЗНАЙТИ БІЗНЕС-ПАРТНЕРА В ЄС?". Початок об 11:30. Участь у семінарі безкоштовна за умови попередньої реєстрації: http://bit.ly/biz-seminar

Основні теми заходу:
• переваги глибокої та всеосяжної зони вільної торгівлі (ГВЗВТ) для українських підприємців
• презентація COSME (Competiveness of Small and Medium Enterprises) - європейської програми підтримки малого та середнього підприємництва
• презентація можливостей Європейської Мережі Підприємств (Enterprise Europe Network) як інструменту пошуку партнерів за кордоном. Практичний тренінг по EEN з пошуку партнерів та інвесторів в Європі
• європейська консультативна підтримка для малого і середнього бізнесу та допомога у налагодженні бізнес-зв’язків у країнах ЄС
• можливості програми ЄС EU4Business та їхнє практичне застосування для роботи з європейським бізнес-середовищем
Серед головних експертів семінару:
• Андрій Куц, віце-президент Запорізької торгово-промислової палати
• Олександр Павлов, керівник Агенції регіональних ініціатив
• Олег Кузьменко, президент Німецько-української інженерної палати
• Вадим Загарій, старший експерт реформи дерегуляції та розвитку підприємництва, Команда підтримки реформ, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
• Олена Фесенко, координатор консорціуму Enterprise Europe Network-Ukraine, завідувач відділу Міжнародної співпраці, трансферу технологій та захисту інтелектуальної власності Інституту фізики НАН України

Семінар проводиться Представництвом ЄС у співпраці з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та Європейської Мережі Підприємств (EEN).
Він є частиною серії інформаційно-просвітницьких заходів, які Представництво ЄС в Україні проводить по всій країні.
Мета – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.
За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь до: Олесі Савенко, тел. +38(093)701 36 23, Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. або Станіслава Королькова, тел. +38(099)455 23 75, Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

200x150