64222 001 AUM Banner 600x80 en

Секретами кадрової роботи поділяться на практикумі

800px cadr 20182Запорізька торгово-промислова палата спільно з видавництвом «Професійні видання» у рамках ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО З’ЇЗДУ КАДРОВИКІВ запрошують 13 червня 2018 року на семінар-практикум: «СЕКРЕТИ КАДРОВОЇ РОБОТИ — 2018. ОСТАННІ ЗМІНИ, ТЕНДЕНЦІЇ, РЕКОМЕНДАЦІЇ ТА ПОРАДИ ЕКСПЕРТІВ».

У програмі заходу:

1. Практика вирішення кадрових питань, пов`язаних з проходженням військової служби працівниками. Обов’язкові дії фахівців служб персоналу. Алгоритм організації та ведення військового обліку та бронювання військовозобов’язаних на підприємствах, в установах та організаціях. Дії фахівців служб персоналу щодо оформлення часу проходження військової (альтернативної) служби та проходження військових зборів працівниками-військовозобов’язаними. Дії фахівців служб персоналу щодо надання пільг працівникам, які є учасниками АТО.

2. Самостійний кадровий аудит. Практичні "фішки" для оптимізації кадрової роботи. Правила внутрішнього трудового розпорядку. Колективний договір. Штатний розпис. Трудові книжки працівників. Трудові договори та контракти. Особові картки П-2. Особові справи працівників. Документи щодо діяльності комісії із соціального страхування. Посадові та робочі інструкції. Табелі обліку робочого часу. Графік відпусток 2018. Підготовка звітності. План роботи кадрової служби.

3. Оскарження постанов про накладення штрафів держпраці. Особливості розгляду та вирішення трудових спорів к разі розірвання трудового договору.

Доповідачі:

Васильєв Юрій Борисович – володар звання «Кадровик року — 2013», начальник відділу кадрів Фізико-технічного інституту низьких температур ім. Б. І. Вєркіна Національної академії наук України, досвідчений фахівець, який здійснює військовий облік на практиці, автор багатьох статей та посібників з організації військового обліку, полковник запасу.

Заглада Тетяна Володимирівна - фахівець Центру кадрових консультацій,
консультант журналу «Кадровик України».

Басмат Лідія Гаврилівна - викладач-практик Університету «КРОК». Має понад 10 років досвіду роботи на посадах начальника відділу кадрів і директора з кадрових питань. Сертифікований фахівець, має значний досвід роботи з проведення кадрового аудиту на підприємствах України, автор численних статей у кадрових журналах.

Вартість участі 550 грн. За умови оплати участі до 25.04.2018 включно вартість складає 440 грн.

Реєстрація учасників на сайті:   seminar.kadrovyk.com.ua

З питань партнерства та участі телефонуйте: (044) 568-50-60, або e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Місце проведення - ЗТПП, б. Центральний 4, к. 223, з 10.00 до 15.00.

200x150