64222 001 AUM Banner 600x80 en

Цифрова економіка: від індустріального до інформаційного суспільства

000197 189154 big23 – 24 травня 2018 року у ВЦ «Козак-Палац» заплановано проведення першого в регіоні форуму «Цифрова економіка: від індустріального до інформаційного суспільства». Захід організовує ЦПБ м. Запоріжжя за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках ініціативи «EU4Business» Європейського Союзу.

Основною метою форуму є створення майданчику для презентації інноваційних рішень в промисловій сфері, популяризація IT рішень для бізнесу, Індустрії 4.0, розгляд найбільш перспективних проектів в сфері інформаційних та телекомунікаційних технологій, що направлені на підвищення конкурентоздатності підприємницьких кіл та розвиток інформаційного суспільства в цілому.

Враховуючи необхідність створення умов для впровадження та інтеграції інноваційних технологій у виробництво та в економіку регіону, ознайомлення МСБ з сучасними інформаційними інструментами Індустрії 4.0 та надання можливості обміну досвідом маємо за честь запросити Вас взяти участь у форумі в якості спікера.

Впевнені, що Ваші знання та значний накопичений досвід будуть корисними для учасників форуму та сприятимуть подальшому запровадженню фінансових стимулів для нових технологій та застосуванню всього спектру можливостей IT технологій.

200x150