64222 001 AUM Banner 600x80 en

Запорізький Промисловий Форум - у ВЦ «Козак-Палац»

1DSC 7840З 22 по 24 травня у ВЦ «Козак-Палац» відбувається Запорізький Промисловий Форум, який об’єднує 26-у міжнародну спеціалізовану виставку промислових рішень «Машинобудування. Металургія-2018», 14-у спеціалізовану виставку-конференцію ливарних технологій «Литво», 11-у спеціалізовану виставку-конференцію конструкційних матеріалів «Композити та Склопластики».

Це один із найбільших в Україні промислових форумів, що презентує новинки в галузях металургії, ливарних технологій, машинобудування, композиційних матеріалів, енергетики, електротехніки, автоматизації, IT-рішень, об’єднує серію науково-практичних конференцій, майстер-класів, практикумів, коопераційних зустрічей.

Захід організований Запорізькою торгово-промисловою палатою за підтримки:

- Запорізької облдержадміністрації

- Запорізької обласної ради

- Запорізької міської ради

- ЗОСПП(Р) «Потенціал»

- Асоціації ливарників України

- Інституту електрозварювання ім. Є.О. Патона НАН України

- Фізико-технологічного інституту металів і сплавів НАН України

Офіційний партнер: компанія "УКРЕСТ" - постачальник сучасного обладнання і витратних матеріалів  для виробництва литва.

Як все починалося

Перші експозиції виставки «Машинобудування. Металургія» організовуються у Запоріжжі наприкінці 90-х років. Українські та закордонні компанії-учасники представляють свою продукцію та розробки одночасно на двох майданчиках: запорізького палацу спорту «Юність» та легкоатлетичного манежу. З відкриттям у 2009 році сучасного виставкового центру «Козак-Палац» Запорізької торгово-промислової палати виставка отримує широкі інфраструктурні можливості щодо презентації великогабаритної техніки, нестандартних експозицій.

У цьому році виставковий захід, що вже отримав назву «Запорізький Промисловий Форум», відбудеться у ВЦ «Козак-Палац» вдесяте. Разом з форумом розвиваються і зростають компанії-експоненти.

Детальніше – про учасників

У 2018 році будуть представлені експозиції понад 160 учасників. Загальна виставкова площа – більше 10000 кв. м.

У ВЦ «Козак-Палац» продукцію і технології презентують компанії Запорізького, інших регіонів України, закордонні торгові марки.

Виставки стануть надійним помічником для налагодження міжрегіональної, міжнародної кооперації. Адже поряд розташуються стенди компаній - виробників матеріалів та обладнання Дніпра, Запоріжжя, Києва, Львова, Маріуполя, Миколаєва, Одеси, Слов’янська, Тернополя, Харкова, Хмельницького, Чернігова. Представлені відомі закордонні торгові марки Ізраїлю, Італії, Німеччини, Польщі, Туреччини, Чехії, Швейцарії, Швеції.

Промислове виробництво Запорізького регіону представляють як великі підприємства, так і малий та середній бізнес. У їх числі – Запорізький металургійний комбінат «Запоріжсталь» (цього року відзначає 85-річчя), акціонерне товариство «Мотор Січ», компанії «Тріада Сварка», «Електротехмаш», ТМ «Аваттом», «ІТ-сплави», «Лідер-Електрик», «Ролл-Гранд», «ТВ-Сплав», «Югсталь», «ТАТА» та багато інших.

У рамках експозицій демонструються: машини, механізми і технологічне обладнання, важке машинобудування, інструменти та оснащення, контрольно-вимірювальні прилади, електротехніка, гідравліка, верстати, технології зварювання, енергозбереження

Невід’ємна складова виставкового заходу сьогодні – насичена ділова та освітня програма. Цього року робота Запорізького Промислового Форуму відкриється Всеукраїнською конференцією «Зварювання-2018: виробництво та застосування» (22 травня, початок о 10.00) за участю відомих науковців і практиків.

Захід має допомогти консолідувати дії освіти, науки, бізнесу та промисловості щодо впровадження інноваційних зварювальних технологій та покращення стану зварювального виробництва.

У програмі заплановано:

- практичний напрям роботи, безпосередня участь представників провідних промислових підприємств, b2b-перемовини;

- презентація наукових досягнень, українських та зарубіжних технічних рішень, втілених на сучасних підприємствах, їх демонстрація на виставці;

- формування «портфелю» замовлень кадрів для навчальних закладів регіону.

Також 22-24 травня у ВЦ «Козак-Палац» відбудуться:

Науково-технічна конференція «Литво. Металургія» (22 травня, початок о 13.00)

Форум «Цифрова економіка: від індустріального до інформаційного суспільства» (23 травня, початок о 10.00)

Конференція «Композити – інноваційні матеріали» (23 травня, початок о 13.30)

У програмі – семінари, презентації, майстер-класи.

Режим роботи виставкового центру для відвідувачів:

22-23 травня з 10.00 до 17.30

24 травня з 10.00 до 15.30

З детальною програмою заходів можна ознайомитися на сайті: www.expo.zp.ua

Акредитація ЗМІ:

тел. (061)213-51-13

e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.">

200x150