64222 001 AUM Banner 600x80 en

Тренінг "Інструменти енергоменеджменту. Автоматизовані системи обліку"

25 26квітняТренінг "Інструменти енергоменеджменту. Автоматизовані системи обліку, наступний крок - розумні мережі" це дводенний семінар-тренінг спеціально розроблений для підприємств МСБ щодо навчання навичкам аналізу і підбору обладнання та програмного забезпечення для побудови системи автоматизованого обліку енергоресурсів, використанню інструментів для енергоменеджменту на підприємствах, аналізу вибору тарифних планів при споживанні енергоресурсів в залежності від виду об'єкта. Тренінг проходить за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business.

Під час тренінгу учасники опанують навички оцінки доцільності побудови тієї чи іншої структури системи моніторингу в залежності від завдань бізнесу.

Практична цінність тренінгу полягатиме в придбанні навичок перспективного планування розвитку сучасних інструментів енергоменеджменту підприємств.

У своєму бізнесі учасники зможуть оцінити рівень системи моніторингу споживанні енергоресурсів підприємства в порівнянні з сучасними і перспективними вимогами.

Впродовж 6 місяців після тренінгу є можливість провести аналіз системи моніторингу споживання енергоресурсів, взаємодію служб і підрозділів підприємства по її використанню, підготувати технічне завдання для поліпшення або створення сучасної системи моніторингу.

Курс є дуже інтерактивним та багатим на обговорення, має акценти на практичні інструменти, які слід застосовувати до вашого бізнесу. Кожен розділ складатиметься з поєднання інформаційних матеріалів та практичних вправ, щоб допомогти учасникам розробити як стратегію автоматизації обліку енергоресурсів, так і план дій, який відповідає їх бізнес-стратегії та цілям.

Познайомтеся зі своїм тренером

123123

Черкашин Ігор Юрійович, координатор ГО "Експертна платформа з енергоефективності",

- Екс-головний державний інспектор з енергозбереження України - Начальник Державної інспекції з енергозбереження,

- Співзасновник Всеукраїнського громадського об’єднання “Вища рада енергоаудиторів і енергоменеджерів України“,

- Task Leader on Energy Management – UNDP-GEF Progect EEPB

Вартість участі в тренінгу «Інструменти енергоменеджменту. Автоматизовані системи обліку, наступний крок - розумні мережі» становить 1700 гривень за 1 учасника; в вартість навчання входять інформаційні навчальні матеріали, а також кава-паузи, обіди. Учасники тренінгу оплачують транспортні витрати і витрати по проживанню самостійно. Курс викладається російською мовою.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити онлайн-заявку за посиланням https://form.jotformeu.com/80733050125344 не пізніше 20 квітня 2018 року.

Поспішайте реєструватися, адже кількість місць обмежена. За додатковою інформацією звертайтеся по електронній пошті Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
або по телефону +38 061 233-11-72.

200x150