64222 001 AUM Banner 600x80 en

Fit for Partnership with Germany

500px Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit Logo.svgУ рамках двостороннього співробітництва між урядом України та урядом Федеративної Республіки Німеччина продовжено на 2018-2020 роки реалізацію Програми з перепідготовки управлінських кадрів Німеччина-Україна «Fit for Partnership with Germany».

Програма є елементом зовнішньоекономічної політики Німеччини та шляхом стажувань сприяє виходу українських підприємств на міжнародні ринки, підвищенню конкурентоспроможності українських підприємств та кваліфікації менеджерів у сфері ЗЕД.

Учасники Програми отримують можливість удосконалити свою конкурентоздатність, стати фахівцями у міжнародному бізнесі; набути управлінської компетенції для співпраці з іноземними компаніями, стати частиною міжнародної бізнес-спільноти з ексклюзивним виходом на випускників із 16 країн – партнерів Програми різних сфер діяльності.

Фінансування Програми здійснюється Урядом Федеративної Республіки Німеччина та Федеральним міністерством економіки і енергетики. Термін стажування – 3 тижні.

В 2018-2019 роках українським підприємствам пропонуються стажування за двома напрямками: економічна кооперація без галузевої специфіки та економічна кооперація з галузевою специфікою.

Для участі у Програмі потрібно заповнити анкету (http://ukraine.managerprogramm.de/wp-content/uploads/2016/06/Application-Form-2016-V4-EN.pdf), підготувати проектне завдання, рекомендаційний лист від керівництва та пройти конкурсний відбір, на який запрошуються управлінці українських підприємств за такими критеріями: вік до 45 років (топ-менеджери до 50 років), з вищою освітою, досвід роботи в сфері підприємництва (не менш 1 року), знання іноземної мови (окрім груп ТОП-менеджерів та сільськогосподарського сектору).

Бізнес-майстерня на тему: «Співпраця з Німеччиною. Міфи та реальність. Історії успіху» та співбесіди на участь у Програмі «Fit for Partnership with Germany» відбудуться 3-4 квітня 2018 року на базі Запорізької ТПП.

У разі Вашої зацікавленості щодо участі у вищезгаданих заходах просимо до 30 березня 2018 року надати кандидатури до Управління організаційної роботи та міжнародних відносин ЗТПП за тел.: (061) 2331172 або по e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.. Контактна особа – Щолкіна Ольга Георгіївна, моб. тел.: +380504560748.

200x150